Най-скъпият хотелски апартамент в света се намира в хотел “Президент

...
Най-скъпият хотелски апартамент в света се намира в хотел “Президент
Коментари Харесай

Това е най-скъпият хотелски апартамент в света!

Най-скъпият хотелски апартамент в света се намира в хотел “Президент Уилсън” в Женева. Това в действителност е Royal Penthouse Suitе, който си има всичко.

Само площта му е 1672 кв. м, а цената на нощувка в него е 81 000 $.



Хотелът се намира на брега на езеро Женева. Има 12 спални, 12 бани и заема цялостен един етаж. Поради близостта му до Организация на обединените нации в него са отсядали политици като Бил Клинтън, Тони Блеър, кралят на Саудитска Арабия. Сред гостите са били още Бил Гейтс, Ричард Брансън, Майкъл Джексън. Интересното е, че до момента в който си почиват, гостите могат да посвирят на роял Steinway. Почти всяка стая има панорама към езерото Женева и Алпите, а ограниченията за сигурност са стоманени. Апартаментът има сейф с човешка височина, а прозорците му са бронирани. Това е единствено един от трите хотела в света, в които има 103-инчов тв приемник на Bang & Olufsen, който коства над 130 000 $. Към жилището има фитнес център и зала за билярд.

Цял екип обслужва гостите на жилището. Сред тях са персонален помощник, готвач и иконом, които са разполагаем 24 часа в денонощието.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР