Най-силно удрящият боксьор в тежка категория Дионтей Уайлдър (41-0-1, 40

...
Най-силно удрящият боксьор в тежка категория Дионтей Уайлдър (41-0-1, 40
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Дионтей Уайлдър - Луис Ортис

Най-силно удрящият боксьор в тежка категория Дионтей Уайлдър (41-0-1, 40 КО) ще организира десетата отбрана на купата си на Световния боксов съвет в дълго чакан реванш против извънредно рисковия и твърд Луис Ортис (31-1, 26 КО). Двамата се чака да излязат на кръга в " MGM Grand Green Garden Arena " в Лас Вегас към 6 часа българско време.

Както е известно, преди 18 месеца американецът нокаутира кубинския си конкурент в десетия рунд на борбата им, само че имаше огромен шанс да остане на краката си в седмия, откакто Ортис го притисна и нарани съществено. Именно заради тази причина биещият се с противоположен гард 40-годишен кубинец е толкоз окуражен за реванша, а също и почитателите на тежката категория.

 Кубинско дежа вю за Уайлдър

Бронзовия бомардировач пък още веднъж ще се опита да впечатли и убеди почитателите на спорта, че е най-хубавият в дивизията и не просто машина за нокаути. Кинг Конг обаче ще се стреми да потвърди, че даже на тази възраст се намира във формата на живота си и неслучайно е избягван от множеството елитни боксьори, тъй като неуместният му жанр му дава преимущество в напрегнатите моменти на кръга.

 Луис Ортис е с над 7 кг по-тежък от Дионтей Уайлдър (видео + галерия)
На кантара Уайлдър закова стрелките на 99.5 кг, което е с 2 кг повече от предходния им дуел, а кубинецът тежеше 107, надлежно бе по-лек и очевидно по-оформен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР