Най-силният природен антибиотик, който ще ви вдигне на крака. В

...
Най-силният природен антибиотик, който ще ви вдигне на крака. В
Коментари Харесай

Най-силният природен антибиотик с куркума и мед

Най-силният естествен антибиотик, който ще ви вдигне на крайници.

В продължение на доста епохи медът е прочут със своите лечебни свойства. Същото може да се каже и за куркумата. Какво ще стане, в случай че смесите тези два невероятни продукта?

Днес желаеме да споделим с вас удивителна рецепта за „ златна примес “, която ще размени доста медикаменти, ще укрепи имунната ви система и ще ви спести освен пари за скъпи добавки от аптеката, само че и дискомфорта, обвързван с заболяването!

Златна примес
Куркумата и медът – главните съставни елементи на “златната примес ” – са извънредно ефикасни при възпалителни и инфекциозни болести. Тази примес е чудесно средство за подсилване на имунната система и за попречване на възпалителни болести, даже на рак.

Необходими съставки:
100 г мед
1 чаена лъжичка куркума
щипка черен пипер
2 супени лъжици ябълков оцет
1 чаена лъжичка лимонова кора

Приготвяне:
Смесете куркумата, ябълковия оцет и черния пипер. Добавете лимонова кора и мед. Разбъркайте добре, до момента в който сместа стане гладка.

Тази чудодейна примес би трябвало да се съхранява в буркан с похлупак и постоянно в ледник!

Употреба:
За попречване на настинки и сезонни алергии е належащо да употребявате 1 супена лъжица от златната примес всяка заран.

Ако чувствате, че се разболявате, тази примес несъмнено ще ви бъде потребна. Вземайте 1/2 чаена лъжичка от сместа на всеки час през първите 2 дни на болестта. След това 1/2 чаена лъжичка на всеки 2 часа на 3-ия и 4-ия ден от болестта. Докато признаците на болестта изчезнат изцяло, е належащо да се приема 3 пъти дневно.

И най-важното, използвайте сместа вярно. Трябва да поставите готовата примес в устата си и да изчакате, до момента в който се разтопи. След приложимост е нежелателно да се пие вода или незабавно да се изплаква устата. Сместа може да се яде и за закуска, да се намаже върху филия самун или да се добави към чай, само че би трябвало да е със стайна температура.

Вижте още: Рецепта за бързи мекици за закуска – меки и доста вкусни

Вече знаете кой е най-силният естествен антибиотик.

Запазете рецептата за този потребен балсам и го споделете с приятелите си, тъй като здравето на околните ви е скъпо!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР