Най-сексапилната спортистка в света се оплака от ниски доходи. Алика

...
Най-сексапилната спортистка в света се оплака от ниски доходи. Алика
Коментари Харесай

Да поговорим за пари с най-сексапилната спортистка

Най-сексапилната спортистка в света се оплака от ниски приходи. Алика Шмит е немска атлетка, състезаваща се на 400 м. Титлата за сексапила й беше присъдена от австралийското списание Busted Coverage, само че тя е принудена да търси спомагателни приходи отвън спорта.

Красавицата разкри, че спортистите постоянно се затрудняват да покрият разноските си, макар че се състезават на елитно равнище.

„ Трябва да кажа, че не е елементарно за множеството немски лекоатлети да изкарват прехраната си от спорт. Ако сме в състава на националния тим, получаваме 700 евро, разяснява финалистката със съотборничките си на 4х400 м на международното състезание по лека атлетика през август.

24-годишната Шмит добави, че те също получават пари от своите клубове, само че „ това нормално не е задоволително, с цел да си изкарват прехраната “. Особено когато " имате разноски за пътешестване и хотел, които не постоянно са покрити. "

На доста спортисти им се постанова да учат или да работят на повърхностен работен ден в допълнение към спортните си фантазии. Шмит прави спомагателни пари посредством обществените медии. Тя може да се похвали с 4,7 милиона почитатели в Instagram и още два милиона в TikTok.

Нейните изявления в тези обществени медийни платформи й разрешават да печели спомагателни пари. Тя изрази благодарността си, че е съумяла да натрупа почитатели, които могат да й оказват помощ да се концентрира върху спортната си кариера.

„ Благодарна съм, че спечелвам парите си със обществени медии и мога да си спестя друга работа на повърхностен работен ден “, сподели тя.

А в действителност Шмит е натрупала към този момент съществено благосъстояние - към 500 000 $. Тя прави сред 2580 и 4300 $ от всяка обява в Instagram

Шмит е спонсорирана от Puma, а известността й като онлайн звезда и модел й донесе още контракти с разнообразни корпорации. Атлетката се включи в акция на Борусия Дортмунд, в която сексапилната спортистка тренираше с някои от най-известните играчи на тима.  


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР