Най-романтичният месец от годината е точно зад ъгъла. Февруари има

...
Най-романтичният месец от годината е точно зад ъгъла. Февруари има
Коментари Харесай

Тези три зодии ще преживеят истински разцвет на любовта през февруари

Най-романтичният месец от годината е тъкмо зад ъгъла. Февруари има нещо вълшебно, което кара сърцата ни да бият по-бързо и възприятията ни да се задълбочават макар зимното време. И за тези три определени зодии този месец ще бъде изключително изпълнен с обич и изненади. И освен на Свети Валентин!

Свети Валентин е времето, когато влюбените честват своя празник, само че за някои от нас магията на любовта стартира още по-рано.

През февруари тези три зодии ще имат шанса да намерят същинско, трайно благополучие в любовта. Вие ли сте един от тях? Проверете дали вашият знак е в нашия лист и ориста ще му се усмихне!

Три зодии които ще преживеят подем на любовта през февруари

Това са три зодии, които ще изпитат същинската обич през февруари. Но внимавайте, щастието е на една ръка разстояние, само че при едно изискване.

Всяка една от тези зодии би трябвало да дава отговор на избрани условия, с цел да се радва изцяло на щастието и любовта.

Лъв

През февруари Лъвовете ще имат опцията да преоткрият какво в действителност ги е очаровало в половинката им.

Достатъчно е да отделят малко повече време на колегата си и тогава връзките им ще доближат напълно друго, даже галактическо равнище, а пеперудите в стомаха им още веднъж ще стартират да полудяват.

Ами необвързаните? Февруари е време за основаване на нови, обещаващи запознанства, доста от които може да завършат с благополучен край.

реклама

Козирог

За Козирозите февруари е времето, когато ще разпалят още веднъж пламъка във връзката си. Романтична вечеря, среща или може би пътешестване единствено за двама?

Всяка от тези варианти може да донесе предстоящите резултати и да укрепи връзката ви.

А в случай че сте необвързани, февруари е идеалното време да съберете храброст и да признаете възприятията си на човек, който е значим за вас отдавна. Изоставете страха и давайте!

Риби

През февруари Рибите ще са подготвени да проведат сериозен диалог за възприятията си. За тези, които са в постоянни връзки, това може да значи преход към изцяло нов стадий – цялостен с благополучие и съгласие, както и със пристрастеност.

От своя страна за необвързаните е идеалният миг да поемат риск и да поканят някого на среща. Ако не извършите първата крачка през февруари, в никакъв случай повече няма да я извършите! Така че давай напред и се бий! Борба за обич и любов.

Зодии които ще преживеят подем на любовта през февруари – Обобщение

Така че, без значение дали сте във връзка или необвързани, февруари ви чака доста любовни изненади.

Не забравяйте, че любовта е магия, която е постоянно на една ръка разстояние – просто би трябвало да отворите сърцето си за нея и да се оставите да бъдете увлечени от страстите.

реклама

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР