Най-просто казано, това означава повече разузнавателни данни за потенциален тероризъм

...
Най-просто казано, това означава повече разузнавателни данни за потенциален тероризъм
Коментари Харесай

Шефът на отдела за борба с тероризма на Обединеното кралство предупреждава за „безпрецедентно“ нарастване на заплахата от тероризъм от началото на войната между Израел и Газа

„ Най-просто казано, това значи повече разследващи данни за евентуален тероризъм и принудителен екстремизъм, протичащи през нашите системи, в сравнение с в през последните години, от онлайн отчети, обществени отчети и от MI5 “, сподели господин Джукс на брифинг на публицисти.

След като преди този момент е служил като основен служител на реда в полицията на Южен Уелс, господин Джукс е бил началник на профилирани интервенции в Шотландия Ярд през последните две години и сподели, че ислямистките екстремисти са били „ заредени с сила от този спор “.

„ Трудно е да си спомня по-нестабилен, рисков и нерешителен свят. Не съм виждал изискванията да се сблъскват в методът, по който имаме през последните месеци по време на моя мандат “, сподели той.

„ Скоростта и мащабът на въздействието на световните събития са изключителни, даже в подтекста на нашия опит.

„ Ако събития се случат по света, те непроменяемо ще пернат нишка в Обединеното кралство и изключително в неговите доста разнородни градски общности, само че това,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР