Най-позитивното любовно предаване “Един за друг продължава тази вечер с

...
Най-позитивното любовно предаване “Един за друг продължава тази вечер с
Коментари Харесай

Мъжете се изправят срещу изкуствения интелект в Един за друг

Най-позитивното любовно предаване “Един за различен ” продължава довечера с първото предизвикателство пред мъжете. От 20:00 ч. по NOVA феновете ще могат да гледат атрактивна игра, в която мощните половинки ще би трябвало да наредят пъзел с лицата на обичаните си. Задачата няма да е толкоз лесна, тъй като облиците на дамите ще бъдат състарени с изкуствен интелект. По време на тестването кавалерите ще би трябвало да дават отговор и на въпроси, свързани с техните избраници, което ще тества мултитаскинг уменията им.  

Играта ще предложи на феновете доста занимателни моменти, а някои от отговорите на мъжете ще бъдат освен смешни, само че и неуместни. Допълнително атмосферата ще разведри и неналичието на съгласуваност в част от участниците при реденето на пъзела. Един от тях обаче няма да успее да сдържи гнева си и ще избухне демонстративно.

Жените за първи път ще би трябвало да залагат от седмичния си бюджет въз основата на това по какъв начин считат, че ще се оправи техният сътрудник. Най-смела със залога ще бъде Галина, обичаната на фермера Петър от Генерал Тошево. Най-малко ще заложи София от Харманли, макар че с мъжа ѝ Тихомир са дружно от 15 години.

Коя от двойките ще удвои бюджета си? Кой от мъжете ще се оправи най-добре и ще потвърди, че познава чудесно своята половинката си?

Не пропускайте новия епизод на “Един за различен ” - от 20:00 часа единствено по NOVA.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР