Най-после е потвърдена датата на излизане на голям екран на

...
Най-после е потвърдена датата на излизане на голям екран на
Коментари Харесай

Новият Бонд има премиерна дата, но още няма актьор

Най-после е доказана датата на излизане на огромен екран на идващия игрален филм с основен воин Джеймс Бонд, който е с работно заглавие " Бонд 25 ". Очаква се премиерата на лентата да бъде на 8 ноември в Съединени американски щати, а месец по-късно да тръгне по кината в Европа.

Засега не е доказано дефинитивно, че ролята на супер шпионина Бонд още веднъж ще е поверена на Даниел Крейг. Това се чака, само че не са изключени изненади. Не е доказано и кой ще е режисьор на следващия филм за най-известния английски разузнавач.

Сценарият на " Бонд 25 " се написа от носителите на английската кино премия BAFTA Нийл Първис и Робърт Уейд, които са сценаристи и на предходните шест кино лентата, последният от които е " Spectre " (2015). Продуценти още веднъж са Барбара Броколи и Майкъл Уилсън.

Според в. " Ню Йорк таймс " е несъмнено, че Крейг още веднъж ще се превъплъти в Бонд, макар че преди този момент споделяше, че е решен да не го прави.

Има огромна възможност режисьор на лентата да бъде Кристъфър Нолан, който беше споделил в изявление, че е подготвен да одобри предизвикването.

Ако въпреки всичко идващият Бонд не е Даниел Крейг, букмейкърите одобряват залагания за няколко артисти, измежду които са Идрис Елба, Том Хидълстън, Деймиън Люис, Том Харди, Ейдън Търнър, Джак Хюстън и Джеймс Нортън.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР