Най-популярният норвежки футболист в момента Ерлинг Холанд е бил отпратен

...
Най-популярният норвежки футболист в момента Ерлинг Холанд е бил отпратен
Коментари Харесай

Бил ли е пиян Холанд? Охраната обясни случилото се

Най-популярният норвежки футболист сега Ерлинг Холанд е бил отпратен от нощен клуб поради своята известност. Както е известно, в обществените мрежи се появи видео, на което нападателят на Борусия (Дортмунд) спори с охранители на дискотека в родината си, които не му дават да влезе. Оказа се, че 19-годишният състезател е чествал рождения ден на собствен другар, само че е бил помолен да си тръгне. Ето какво описа шефът на защитата на въпросното заведение:

“Не, Ерлинг не беше пийнал - изясни Кристофър Несхайм пред “Билд”. - Останалите гости в клуба непрекъснато се струпваха към него, искайки да се снимат и да разменят няколко думи. Заради рестриктивните мерки по отношение на ковид обаче това не беше добра концепция. В един миг всички се бяха скупчили към Холанд, поради което го помолихме да излезе на открито. Той ни разбра и оказа подпомагане.”

Drunk Haaland pic.twitter.com/M2miYC4ZYq
— J (@jakobinius) July 12, 2020
В същото време бащата на футболиста се пошегува със сина си, като показа въпросното видео и написа: “Хайде Ерлинг, връщай се на работа. Нощният живот не е за теб”.

Преди това самият нападател разгласява фотография по какъв начин реже дърва с баща си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР