Най-популярният испански тенисист Рафаел Надал победи изключително драматично елиминиралия Григор

...
Най-популярният испански тенисист Рафаел Надал победи изключително драматично елиминиралия Григор
Коментари Харесай

Невероятна драма! Надал подчини Медведев в петсетов трилър и ликува на US Open

Най-популярният испански тенисист Рафаел Надал победи извънредно трагично отстранилия Григор Димитров на полуфинал Даниил Медведев след 7:5, 6:3, 5:7, 4:6, 6:4 и съвсем пет часа игра, с цел да победи на US Open за четвърти път след 2010, 2013 и 2017 година. Матадора ликува с 19-а купа от Големия шлем, доближавайки се на един трофей от рекордьора Роджър Федерер, а за руснака Медведев това бе първи край на шампионата в Ню Йорк.

``
реклама

В първия сет Медведев първи стигна до пробив, само че Надал отвърна на удара и завоюва две от подаванията на руснака, с цел да вземе частта със 7:5. Матадора взе втората много по-бързо, макар че в нея записа единствено един пробив в шестия гейм за 4:2, след което го затвърди и затвори сета при 6:3. Испанецът можеше бързо да приключи мача, откакто първи стигна до пробив в третия сет. Руснакът обаче бързо го върна и с още един в края завоюва частта със 7:5, с цел да понижи изоставането си. Четвъртата част бе равностойна и двамата печелеха подаванията си до заключителния гейм, в който още веднъж Медведев стигна до пробив и след 6:4 вкара мача в пети съдбоносен сет. В него Надал направи два пробива, само че руснакът не се съобщи и върна един. В последна сметка Матадора ликува след 6:4 и завоюва купата.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР