Най-педантичният кулинарен спец у нас – Шеф Виктор Ангелов, е

...
Най-педантичният кулинарен спец у нас – Шеф Виктор Ангелов, е
Коментари Харесай

Шеф Ангелов на кино с майка си

Най-педантичният кулинарен познавач у нас – Шеф Виктор Ангелов, е любящ и грижлив наследник , видя  HotArena

Звездата на „ Хелс Китчън ” заведе тези дни майка си в мола и прекара там с нея няколко часа . Двамата си поприказваха на воля, а гледаха и филм в киното към комерсиалния център.

Преди да се насладят на американския филм „ Пълно ускоряване ” Виктор и родителката му направиха тур по бутиците. По време на обиколката си по магазините те не си купиха нищо, само че пък се осведомиха за най-новите фешън трендове в облеклото.

Когато до началото на прожекцията оставаше единствено половин час, топ готвачът и майка му отскочиха до едно на заведенията на мола. „ Да ти взема сладичко? ”, предложи началник Ангелов, а госпожата одобри да хапне небрежно парче торта. Кулинарят извади портфейла си, с цел да заплати за пастичка, само че след това размишления и се отхвърли да прави поръчка. Дали пък не беше видял нещо подозрително в сладкишите? Не го твърдим, само че знаем, че Виктор е огромен експерт и има усет, коя храна не трябва да се употребява.

Майка му не се разочарова, че не получи пожеланото парче торта. „ Така и по този начин не съм доста гладна, по-добре да отиваме в киното ”, рече тя и двамата се упътиха към мултиплекса. Докато чакаха да им скъсат билетите, Ангелов и родителката му разгледаха с интерес афишите и си набелязаха на кой филм да идат другата седмица.

Звездата на кулинарните риалитита „ МастърШеф ” и „ Хелс Китчън ” нееднократно е заявявал какъв брой благодарен е на майка си за поддръжката, която му оказвала през годините. Когато преди време решил да си отвори личен ресторант, той не разполагал с задоволително финансови средства и с цел да си обезпечи пари, заложил дома си. В същото жилище живеела и майка му, само че тя не възроптала, че има риск да остане без покрив над главата. Госпожата вярвала в сина си, била 100 % уверена, че той ще успее, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР