Най-пъстрият, забавен и невероятен сезон на започва тази вечер

...
Най-пъстрият, забавен и невероятен сезон на  започва тази вечер
Коментари Харесай

Талант с рекорд на Гинес и папагал, който кара колело, в първи епизод на „България търси талант“

Най-пъстрият, занимателен и необикновен сезон на " " стартира довечера в 20 ч. по bTV. Изумителен гений с връх на Гинес, папагал, който кара колело, и вдъхновяващи деца ще поднесат едно нереално шоу още в първия епизод на шоуто.

" Наистина с неспокойствие чакаме старта на новия сезон на " България търси гений ", тъй като един път сме изживели страстта, виждайки цялото това нещо и в този момент, когато то е синтезирано и е съсредоточено в един епизод, нямаме самообладание " – призна Славена Вътова в " ".

" Мислехме си, че пандемията може да откаже искащите да се явят на кастингите за шоуто, само че не стана по този начин. Даже тази година имаме участници от Япония. Японците имат свиреп интерес към " България търси гений ". Зрителите ще видят. Ние сме бъкани с японци ", разкри Катето Евро.

Ицо Захарта добави, че в случай че е имало хора, които са се отказали от присъединяване в шоуто поради пандемията, са били " тези, които по този начин или другояче изпитваме стеснение да ги гледаме ".

Той изясни и за какво членовете на журито „ летят “ в рекламния постер на шоуто.

„ Това беше един от критериите за избор на журито. Другите претенденти отпаднаха, тъй като имаха качества, само че не могат да летят “ – пошегува се музикантът.

„ В шоуто се явяват два вида хора. Едните са несъмнено надарени, само че вършат добре познати неща – да вземем за пример да пеят или танцуват. По-интересни са ми другите участници, при които самият гений е изненада. Не си предполагал, че има такава заложба “ – показа Ицо Хазарта.

Целия диалог
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР