Най-одумваната светска двойка Николета Лозанова и Ники Михайлов се разделиха,

...
Най-одумваната светска двойка Николета Лозанова и Ники Михайлов се разделиха,
Коментари Харесай

Изненада? Николета и Ники Михайлов пак се разделиха

Най-одумваната световна двойка Николета Лозанова и Ники Михайлов се разделиха, Това разкрива "Шоу ", като се базира на техни другари. Няколко дни преди Коледа влюбените гълъбчета си споделили думи, които към момента отекват в ушите им, а сърцето им се свива от болежка. Битов скандал или освен това – не излиза наяве. Но Ники Михайлов си събрал парцалките и се изнесъл от общото им жилище с Николета.

За истинността на информацията приказва и обстоятелството, че навръх Коледа вратарят е бил видян да влиза в известна чалготека в София в мъжка компания, без половинката си. Там осъмнал, а по-късно не се прибрал при някогашната на приятеля си Валери Божинов.

Ни Ло избяга на топло за рождения си ден

Николета от своя страна зарина обществените мрежи със фотоси на коледната декорация в скъпарския си дом, на щерка си Никол, само че от Михайлов нямаше и диря. А това не е типично за някогашната плеймейтка, която не пропуща късмет да покаже на света какъв брой е влюбена и какъв мъж има до себе си.

Тази Коледа обаче е прекарала без мъжко наличие, което я сринало тотално. Нямала предпочитание да чества и прекарала Коледа в сълзи, заключена в спалнята си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР