Най-одобряваният политик във Франция – г-жа Марин Льо Пен, която

...
Най-одобряваният политик във Франция – г-жа Марин Льо Пен, която
Коментари Харесай

Марин Льо Пен пожела на лидера на „Воля“ Веселин Марешки успех на изборите в неделя

Най-одобряваният политик във Франция – госпожа Марин Льо Пен, която е президент на партията „ Национален общ брой ”, пожела на водача на „ Воля “ Веселин Марешки триумф на изборите в неделя. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия „ Воля “.

„ Г-н Председател, скъпи Веселин, с наближаването на парламентарните избори във Вашата страна на 11 юли, държа още веднъж да изразя нашата цялостна поддръжка и да пожелая допустимо най-хубавия резултат на Вашата групировка „ Воля “, с която изградихме здрави връзки и плодотворно съдействие ”, се споделя в писмото.

Марин Льо Пен осведоми Веселин Марешки за новата самодейност на показаните в Екологичен потенциал патриотични партии, които се сплотиха с декларация за отбрана на фамилните и християнски полезности. Тя предложения водача на ВОЛЯ също да се причисли към документа. „ С оглед на ролята и на мястото на Вашата групировка в българския политически живот, на Вашата обвързаност към националния суверенитет, и в миг, в който Европейската комисия има намерение да наложи и да форсира федерализацията на Европейския съюз, съгласно мен е значително обединяването и съюзяването на всички сили, споделящи този метод.

Вашият автограф и Вашата поддръжка за тази декларация единствено биха ѝ придали по-голяма мощ и въздействие и биха засилили това необятно национално придвижване, което има намерение на всички места в Европа да си възвърне господството над своите бъднини.

Познавайки твърдата Ви увереност и декларираната от Вас воля да защитавате една Европа, която зачита суверенитета на страните, аз, както и управляваната от мен групировка, бихме се радвали на Вашето присъединяване в този необятен блян към отвоюването и възвръщането на нашите свободи, написа Марин Льо Пен.

Тя към този момент два пъти е посещавала България, с цел да изрази поддръжката си за „ Воля “. Интересното е, че социолозите във Франция предвиждат победа за нея на идващите президентски избори.

Ще напомним, че „ Воля “ и „ Национален общ брой ” - Франция са сътрудници в Европейската партия на идентичността и демокрацията, в която е и италианската ЛИГА на Матео Салвини -още един от новите водачи на Европа, който отстоява правилата на патриотизма и е срещу заливането на страните с мигранти, както и за отбрана на обичайните полезности.

Декларацията за бъдещето на Европа е направена от ръководителя на полската ръководеща партия „ Право и правдивост ” Ярослав Качински. Към момента е подписана от 16 партии, в това число и от унгарската ФИДЕС на Виктор Орбан. Коалиционните сътрудници на „ Воля “ – Вътрешна македонска революционна организация, също се причислиха към документа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР