Най-новото попълнение в полицейското управление на Окала, щата Флорида, е

...
Най-новото попълнение в полицейското управление на Окала, щата Флорида, е
Коментари Харесай

Пони полицай ще дава емоционална подкрепа на болни

Най-новото попълнение в полицейското ръководство на Окала, щата Флорида, е високо единствено два метра, има четири крайници и е повече от очарователно.

Миниатюрното женско конче Меджик (от британски magic – магия, бел. ред.) публично е " почетен служител на реда " в отдела, се споделя в обява във Facebook на полицията в Окала.

Меджик е първото пони, което се причислява към редиците на полицейското ръководство. Макар да няма опит в правоприлагането, тя компенсира със профилирано образование за оказване на прочувствена поддръжка.

Понито е част от нестопанската организация за терапия с коне „ Gentle Carousel ”, оповестяват от полицейското ръководство. Обучените мини коне всяка година посещават хиляди приети в болница пациенти, хора в приюти, ветерани и чиновници на незабавните центрове, претърпели контузия.

Меджик ще взе участие в някои от стратегиите на полицейското ръководство като да вземем за пример програмата за ограмотяване на младежи, както и такава, включваща камион за сладолед, ръководен от полицията, осведоми Си Ен Ен.

" Меджик ще помогне за разпространението на благосклонност и построяването на взаимоотношения сред полицейското ръководство и общността, на която служим ", споделя началникът Майк Балкен в обявата. " Със своя отзивчив темперамент и обаятелен външен тип Меджик сигурно ще допадне на всеки, който я срещне. "

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР