Най-новото попълнение в журналистическата гилдия се оказа прясно завършилата специалност

...
Най-новото попълнение в журналистическата гилдия се оказа прясно завършилата специалност
Коментари Харесай

Коя е студентката, осмелила се да напише дипломна работа за ...

Най-новото попълнение в журналистическата колегия се оказа прясно приключилата компетентност " Медии и публицистика " в УНСС Ивана Захаренова, която получи цялостна шестица на дипломната си робата " Трансформации в обществения облик на Азис ", написа standartnews.com.



За нея Азис написа:

" Едно момиче, което познавам от мъничка, отбрани дипломната си работа за степен магистър с оценка 6.00, само че не това е задачата на поста ми. Обърнете внимание на тематиката на дипломната й работа... " Трансформации в обществения облик на Азис "! Еми, хора, това ми се случва за първи път - някой да се осмели, да реши и да го направи. Бил съм тематика на доста изявления и полемики, само че на дипломна работа за магистратура съм за първи път. От сърце и се гордея с теб, тъй като разбиваш стандарти! ".

Научен началник на бъдещата журналистка е известният фешън критик, естет и учител - професор Любомир Стойков.



Ивaнa Зaxapeнoвa не за първи път попада под прожекторите. Преди 7 години тя получи известност като стана абитуриентката на Николета Лозанова. Телевизонната звезда тогава поддържаше всяка година по една госпожица за бала. През 2014 година ориста инцидентно или не се усмихна на Захаренова.

Първоначално доста от съперниците на Николета я укориха за избора - била богато момиче, което нямало потребност от подаяния. После стана ясно, че Ивана не е била на бала с дамата на Божинов. Защо? Не стана ясно. Само се разбра, че Николета не е пуснала фотоси от значимата вечер, а абитуриентката постави в мрежата единствено фамилно фото.

 Ивана Захаренова - абитуриентката на Николета, облече нежна рокля за бала! - Клюки.net

Още тогава стана ясно, че Захаренова e oтявлeн фeн нa Hиĸoлeтa от години. Копира я на всяка своя фотография..Голяма част от фотосесиите на Ивaнa се появиха в персоналния профил на Николета и станаха много известни.

 Ивана Захаренова - абитуриентката на Николета я копира от дълго време! (СНИМКИ)

След толкоз доста почитатели и кумири - пътят на абсолвентката към аления килим е открит.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР