Най-новото попълнение на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес очаква да направи

...
Най-новото попълнение на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес очаква да направи
Коментари Харесай

Арсенал завеща допинг ядове за Санчес и Юнайтед

Най-новото попълнение на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес чака да направи дебют довечера в дуела Йеовил от ФА Къп, само че този факт може да остане окаже на назад във времето, в случай че информацията на „ Таймс” се удостовери. Британският всекидневник твърди, че сега чилийският национал си има проблеми поради нарушение на анти-допинговите правила като състезател на Арсенал.

Алексис Санчес и именитите №7 на Манчестър Юнайтед

Според информацията случаят се е случил по-рано този месец, като колкото виновността е на играча, толкоз и на някогашния му отбор. Става дума за това, че двете страни са пропуснали да осведомят допинг ченгетата за местоположението на футболиста, до момента в който са се изчиствали последните елементи по договорката с Юнайтед.

Според разпоредбите на Футболната асоциация даденият клуб и търсеният футболист са длъжни да осведомят управляващите, в случай че играчът няма да се яви на подготовка. В тази връзка се знае, че Санчес е пропуснал тест, извършен в подготвителната база на Арсенал в понеделник, защото по това време се е намирал в Манчестър.

Колко огромен удар направи Юнайтед с Алексис Санчес?

Вестник „ Таймс” счита, че сега всичко е в ръцете на ФА, която би трябвало да реши дали има виновност при пропуща за известяването. Ако се потвърди съществуването на такава, то футболната централа на Англия ще започва следствие за това на кого да бъде наложена глоба – на Арсенал или на Санчес.

Целият автопарк на Йеовил не коства колкото Бентлито на Алексис

На този стадий и „ топчиите”, и чилийският нападател отхвърлят да разясняват тематиката.

„ Таймс” прибавя също по този начин, че „ няма учредения да се счита, че Санчес съзнателно е избегнал теста или пък даже че е бил наясно, че отсъствието му не е било обявено на проверяващите”.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР