Най-новото попълнение на Лудогорец - Тодор Неделев, официално беше представен

...
Най-новото попълнение на Лудогорец - Тодор Неделев, официално беше представен
Коментари Харесай

Тодор Неделев: В Лудогорец се чувствам желан, искам да постигна много успехи

Най-новото попълнение на Лудогорец - Тодор Неделев, публично беше показан на гала в Разград. Неделев приказва пред публицистите за задачите и упоритостите си в този тим, а също по този начин даде отговор на доста въпроси, свързани с някогашния му клуб, а точно Ботев Пловдив.

„ Чувствам се добре, благодаря на Лудогорец за отношението, което е прелестно. Имаха голямо предпочитание да ме привлекат. Отборът ме одобри доста добре и съм тук, с цел да оказа помощ да станем първенци и да изпитам страстта от огромни мачове, в които всяка година играят “, стартира Неделев при представянето си.

„ Искам да кажа нещо като човек, който може да прави оценка и благодари. Поклон пред почитателите на Ботев. Всичко, което съм правил за Ботев, е било за тях. Причината да стане този трансфер е, че имаше два клуба. Единият ми сподели, че нямаше потребност от мен, до момента в който другият сподели голямо почитание и какъв брой ме желае. Усетих страхотна поддръжка от тях. Мисля, че всеки един футболист, който не е мечтан в един тим, ще отиде на място, където ще бъде скъп и почитан. В персонален проект си поисквам здраве и на моите съотборници, защото след този случай, който претърпях, осъзнах какъв брой значимо е здравето. Искам да имам триумфи с Лудогорец, да оказвам помощ с изявите си на терена. Ще се постарая на 100% да го демонстрирам във всеки мач “, продължи новият №88 при „ орлите “.

„ Вътрешно почувствах, че бях нежелателен. Не може след толкоз години при оставащ контракт от 3 месеца никой от клуба да не те търси и да се чака в последния миг аз да се съглася. Аз каквото имах, излязох с горда глава пред почитателите на Ботев. Обясних своята позиция, уповавам се хората да ми повярват, защото в никакъв случай не бих ги излъгал “.

„ Мисля, че 3-4 пъти съм имал предложения от Лудогорец, само че клубът не се отхвърли от мен макар тежкия случай. Усетих поддръжката им и усетих, че желаят да ме вземат. Така се стигна до този трансфер. Не желая да встъпвам в детайлности за Зингаревич. Той си е споделил неговата позиция, това е неговото мнение. Аз съм състезател на Лудогорец и съм фокусиран върху този клуб – да печелим трофеи, да играем в Европа “, продължи Неделев.

„ Виждате, че в огромните шампионати се случват огромни прехвърляния в последните дни. Фокусиран съм напълно върху Лудогорец и мачовете ми за този клуб. Казвам, че естествено ще има почитатели, които няма да са удовлетворени и ще ме назовават изменник. Аз излязох пред тях и споделих каква е моята позиция. Всеки човек си има мнение и може да повярва на каквото желае “, сподели още той.

„ От доста години се познавам с Десподов. Играем дружно за България. Те ме приобщават в ситуацията. Виждам отношението им, което е прелестно и благодаря. Радвам се, че имам другари в този тим. Аз още след мача с ЦСКА съжалявах, че не взехме точки с Ботев. Има много мачове докрая и ще създадем всичко допустимо да спечелим всички мачове и да станем първенци. Не мисля, че ще ми е сложен животът в Разград. Сменил съм просто тима в България. Трябва да се приспособявам бързо и да давам всичко от себе си “, добави Неделев.

„ Винаги съм имал предпочитание да стана първенец на страната. Мисля, че Лудогорец е тимът, който виждате в последните 11 години, е фактор у нас, тъй че това единствено може да ме активизира още повече да се раздам и да оказа помощ на тима да спечелим купата и да запиша аз моето име в историята на Лудогорец като първенец. В персонален проект желая да ставаме първенци и да играем европейски мачове. Дано още в неделя, в случай че треньорът разчита на мен, да покажа какво мога и да покажа на всички тук, че изборът им е бил верен да ме привлекат.

„ Както към този момент споделих, не мисля, че мен би трябвало да ме питате какво става в Ботев. Има си шефове и ръководители и тези въпроси би трябвало да бъдат към тях, а не към мен “, установи Тодор Неделев.

„ Избрах №88, защото обичаният ми номер е 8. В Лудогорец има подобен футболист и не се бях замислял, че Вандерсон е играл с този номер. Знам какво е направил той с този клуб и се надявам с този номер да го задмина по триумфи в Лудогорец “, приключи Тодор Неделев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР