Най-новият флагмански телефон предлага ненадмината камера, дизайн, изкуствен интелект и

...
Най-новият флагмански телефон предлага ненадмината камера, дизайн, изкуствен интелект и
Коментари Харесай

ASUS Zenfone 11 Ultra – нова ера в иновациите при смартфоните

Най-новият флагмански телефон предлага ненадмината камера, дизайн, изкуствен интелект и продуктивност

Светлин Желев 15:26 | 18.03.2024 0 Сподели

Най-четени

IT НовиниЕмил Василев - 18:18 | 17.03.2024

Марк Зукърбърг предизвести да не се вършат скрийншоти на чатове в Messenger

IT НовиниДаниел Десподов - 17:45 | 16.03.2024

Илън Мъск и SpaceX разгласиха зашеметяващи фотоси на Земята, направени от галактическия транспортен съд Starship по време на неговия полет

НаукаЕмил Василев - 15:01 | 17.03.2024

Руски учени сътвориха адаптивна оптична система с рекордно висока скорост

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

Миналата седмица ASUS разгласи новия Zenfone 11 Ultra по време на особено онлайн събитие. Компанията разкри всички елементи за това мощно устройство, най-новата итерация в серията флагмани Zenfone на компанията, и сподели по какъв начин то предефинира упованията за мощни смарт телефони.

Zenfone 11 Ultra бележи значимо прекосяване към по-голям форм-фактор, който обезпечава повече от всичко, като събира по-добра система от камери, по-силен процесор и по-голяма батерия в подробно планиран корпус. 

„ Със Zenfone 11 Ultra ASUS дава на потребителите първокачествен дизайн, флагманска камера, функционалности с изкуствен интелект и по-дълъг живот на батерията “. Това съобщи съизпълнителният шеф на ASUS С.Ю. Хсу, говорейки на събитието по представянето.

„ Накратко, Zenfone 11 Ultra е всичко, което би трябвало да бъде един флагмански телефон през 2024 година, и ще обезпечи най-голяма изгода за крайния консуматор. “

Zenfone 11 Ultra се предлага в избор от четири свежи цвята, всички въодушевени от разнообразни пейзажи, подготвени да паснат на стила на потребителя. ASUS основава новия Zenfone и с мисъл за резистентност – включвайки рециклирани материали, като да вземем за пример 100% рециклиран алуминий, употребен за рамката му, и повишен дял на рециклируемите опаковки.

Ултравълнуващ екран и резистентен дизайн

Zenfone 11 Ultra има поглъщащ екран, който превзема сетивата. С 6,78-инчов AMOLED екран с периодичност 144 Hz, модернизиран с технологията Pixelworks, потребителите се любуват на ярки образни резултати, които оживяват с помощта на технологията за нискотемпературен поликристален оксид (LTPO) за енергийна успеваемост. Дизайнът на телефона е също толкоз впечатляващ, като се отличава със забележителното 94% съответствие сред екрана и тялото, реализирано посредством доста по-малки рамки.

Zenfone 11 Ultra се предлага в четири цвята, въодушевени от пейзажи от целия свят. Популярните типичен Skyline Blue и Eternal Black отразяват синьото на ден и черното нощно небе на Скандинавия, а Misty Grey и Desert Sand са въодушевени надлежно от мъгливите утрини и спиращите дъха дюни. Задният похлупак на телефона е с огледално лого на ASUS за 30-годишнината на компанията върху матово покритие за първокласно чувство и оптимален комфорт при държане.

Но Zenfone 11 Ultra е освен мощен и моден – той е и същински първенец по резистентност. Неговата екологична рамка на телефона е направена от 100% рециклиран алуминий, а екранът му е формиран от над една пета рециклирано стъкло, с което ASUS се доближава с още една стъпка към кръговата верига на доставки. Също по този начин успяхме да понижим с 94% използването на пластмаса за опаковката, като разчитаме на опаковъчна хартия за телефона и кабела.

Ултрапроизводителност, подкрепена от по-мощна батерия

Демонстрирайки мощна продуктивност, Zenfone 11 Ultra се задвижва от флагманската мобилна платформа Snapdragon 8 Gen 3. Тази авангардна платформа разрешава безпроблемна работа за всяка задача – от интензивни гейминг сесии до многозадачна работа с лекост. С високоефективната 16 GB RAM и 512 GB вътрешна памет потребителите могат да разчитат на устойчиво устройство, способно да се оправя безпроблемно със задания с изкуствен интелект и предлагащо равномерен геймплей и завладяващи графики.

Използвайки удивително енергийно ефикасния процесор Snapdragon 8 Gen 3 и други съставни елементи, както и по-голям потенциал на батерията от 5500 mAh спрямо предшественика му, ASUS усъвършенства живота на батерията на Zenfone 11 Ultra с 26,5%. Това усъвършенстване подсигурява, че потребителите могат да се любуват на непрекъсната приложимост за продължителни интервали от време. Поддържайки повече от 26 часа постоянна приложимост, Zenfone 11 Ultra слага нов стандарт за устойчивост в смарт телефон промишлеността.

Телефонът също по този начин е усъвършенстван, като включва 65 W HyperCharge опция за оптималната продуктивност на зареждане, което разрешава на потребителите да зареждат своите устройства бързо и дейно. За в допълнение улеснение Zenfone 11 Ultra поддържа безжично зареждане посредством всяко безжично зарядно устройство, съвместимо с Qi.

Подобрена камера за всяка обстановка

Системата на камерата в Zenfone 11 Ultra се отличава като изключителна, давайки ново определение на смарт телефон фотографията и видеографията. 50 MP камера се поддържа от усъвършенствани функционалности като 6-осов хибриден стабилизатор Gimbal 3.0, Super HyperSteady стабилизация на видеото и 3D запис на съраунд тон, задвижван от OZO Audio. Тези детайли се комбинират, с цел да обезпечат несравнимо стабилизиране и качество на звука, поставяйки нови стандарти в технологията за основаване на изображения на смарт телефони. Стабилността е с преимущество с помощта на третото потомство 6-осов хибриден стабилизатор Gimbal. Тази новаторска технология подсигурява, че видеоклиповете остават без размазване и вибрации – даже когато телефонът е в придвижване – което разрешава на потребителите да снимат фотоси с професионално качество без изпитание.

В допълнение към хардуерните достижения Zenfone 11 Ultra вкарва разнообразни софтуерни настройки, с цел да усъвършенства още повече опциите си за обработка на изображения. Режимът AI Portrait Video предлага резултат на дълбочина на рязкост, добавяйки професионална хармония към видеоклиповете, до момента в който ръчната конфигурация на фокуса дава на потребителите креативен надзор върху образния роман.

Поддръжката на изкуствен интелект в допълнение усъвършенства потребителското преживяване, като вкарва функционалности като HyperClarity и AI Object Sense, които оказват помощ за правенето на реалистични изображения и улавянето на всеки житейски миг. HyperClarity, задействана по време на увеличение на мащаба, доста усилва яснотата на изображението посредством модели за надълбоко образование, реконструиращи изображенията и добавящи елементи въз основа на различаване от ИИ. Освен това 32 MP предна камера може да се похвали с усъвършенствана работа при слаба осветеност и по-широк ъгъл, което подсигурява зашеметяващи селфита даже в сложни условия.

Силата на свръхинтелигентността

Zenfone 11 Ultra предлага усъвършенствани функционалности за изкуствен интелект и употребява мощната продуктивност на Snapdragon 8 Gen 3 за изкуствен интелект в устройството, с цел да предефинира метода, по който потребителите работят със своите устройства. С опциите на AI Noise Cancellation, задвижвани от изчислителни техники за машинно образование, телефонът обезпечава кристално чисто качество на звука във всички сюжети, без значение дали става дума за телефонни диалози, диалози с незабавни известия или връзки в игри.

Освен това устройството вкарва AI Call Translator, който разрешава неотложно превръщане на речта в текст и превод на желания от потребителя език. Като употребява комплицирани модели на изкуствения разсъдък, Zenfone 11 Ultra схваща контекстуалните нюанси, улеснявайки безпроблемната връзка оттатък езиковите бариери. След това преводът се преобразува в явен гласов излаз, като усъвършенства разбирането и свързаността на потребителите по целия свят.

Функцията AI Wallpaper на Zenfone 11 Ultra дава опция на потребителите да основават персонализирани тапети без изпитание въз основа на 6 разнообразни стилови насоки

Само с няколко подсказки и нашия модернизиран логаритъм за изкуствен интелект потребителите могат да основават неповторими фонове, които отразяват техния жанр и характерност, добавяйки нотка характерност към своето устройство.

Друга революционна функционалност е функционалността AI Transcript, която предлага транскрипция в действително време, до момента в който употребявате приложението за диктофон, както по време на запис, по този начин и от съществуващи гласови файлове, задвижвана от усъвършенствана AI технология. С помощта на вградения в телефона инструмент за записване той ви разрешава елементарно да заснемате и запазвате транскрипции.

Zenfone 11 Ultra трансформира ръководството на файлове със семантичното търсене. Благодарение на мултимодалното образование потребителите могат да търсят фотоси в галерията си и конфигурирани приложения благодарение на основни думи. Тази интуитивна функционалност схваща команди на натурален език, като поддържа голям брой езици и офлайн функционалност. Освен това тя е интегрирана в настройките на телефона за елементарен достъп, което усъвършенства потребителското преживяване при конфигурирането на телефона.

С помощта на ASUS GlideX потребителите могат да стриймват приложения от телефоните към други устройства, като да вземем за пример екрани на компютри

Инструментът опростява прехвърлянето на файлове, усъвършенства конферентните диалози и консолидира ръководството на устройствата. Отразяването на екрана на телефона върху компютъра ви разрешава да се наслаждавате на мултимедията със фамилията, приятелите и сътрудниците си. Като друго приложение, повишаващо продуктивността, Phone Link разрешава прекачване на файлове посредством плъзгане и стартиране, изпращане на текстови известия от компютри, ръководство на повиквания и персонализиране на вести, като предефинира работата на смарт телефона с компютъра за несравнимо улеснение и успеваемост.

Представянето на Zenfone 11 Ultra бележи забележителен стадий в нововъведенията при смарт телефоните, демонстрирайки устройство, което въплъщава съвършената сплав от авангардни технологии, резистентен дизайн и несравнима продуктивност. Чрез щателна композиция от първокласни детайли на дизайна, благоприятни условия на камерата, функционалности, ръководени от изкуствен интелект, и продължен живот на батерията Zenfone 11 Ultra слага нов стандарт за това, което потребителите могат да чакат от флагмански смарт телефон през 2024 година и по-късно.

ASUS кани потребителите да се насочат на странствуване към нововъведенията и устойчивостта със Zenfone 11 Ultra, където всеки подробност е направен по този начин, че да усъвършенства потребителското преживяване и да окаже позитивно влияние върху света.

СПЕЦИФИКАЦИИ

Размери / тегло 163,8 x 76,8 x 8,9 mm / 224g Класически цвят: Синя линия на небето / Вечно черно Нов: Мъгливо сив / Пустинен пясък Задна съществена камера: 50 MP 6-осов хибриден стабилизатор с гимбал 3.0, 1/1,56″, f/1,9 Широка: 13 MP, f/2,2, обектив със свободна форма Телефото: 32 MP, f/2,4, OIS, 3-кратно оптично нарастване, делене на пикселите 1,4 μm (действителна изходна фотография: 8 MP) Предна камера 32 MP RGBW, делене на пикселите 1,4 μm (действителна изходна фотография: 8 MP) Екран 6,78″ AMOLED, FHD+, периодичност на освежаване до 144 Hz (налична единствено в игра), LTPO 1 ~ 120 Hz, оптималната бляскавост 2 500 нита Батерия/зареждане 5 500 mAh (типично), кабелно 65 W HyperCharge, безжично 15 W Qi сертифицирано зареждане Памет RAM: до 16 GB LPDDR5X ROM: до 512 GB UFS 4.0
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР