Най-новият документален филм на принц Хари тръгна - но не

...
Най-новият документален филм на принц Хари тръгна - но не
Коментари Харесай

Новият документален филм на принц Хари излезе, но не в Нетфликс, както бе уговорено

Най-новият документален филм на принц Хари потегли - само че не и в Netflix

39-годишният херцог на Съсекс има петгодишен контракт със стрийминг колосите на стойност £80 милиона. Най-новото му предложение за Invictus Games обаче е пуснато онлайн отвън платформата. Вместо това се появи на Hulu и сподели Хари да разисква фамилията си и какъв брой значими са игрите за него.

Все още не е известно дали ходът за стартирането му отвън платформата е публично утвърден от Netflix. Необявеното еднократно шоу стартира да се излъчва в съперниците Netflix, благосъстоятелност на Disney, в неделя. Шоуто, озаглавено „ Мисията на принц Хари: животът, фамилията и игрите Invictus “, се концентрира върху скорошното изявление, което Хари даде на ABC News, до момента в който беше в Канада преди събитието през идната година.

Спекулациите към и подновяването на контракта за Netflix на Хари и Меган не престават да се разгръщат и почитателите ще желаят да видят по какъв начин последното издание се отразява на мислите на двете страни.

Старши продуцент на телевизионни вести сподели на Mail Online, че Хари е трябвало да знае за потреблението на изявлението и е трябвало да подпише формуляр за освобождение, с цел да може ABC да го трансформира в документален филм за Hulu.

Преди това имаше клюки, че Меган и Хари се надяват да " прескочат " парапети и да си партнират с Paramount Pictures, само че основният шеф по наличието на Netflix Бела Баджария отхвърли сходни оферти. Въпреки това PR специалист сподели преди уеб сайтът Mirror, че поддръжката на Баджария е " фантастична вест ".

PR специалистът Райън Маккормик ни сподели по-рано този месец: " Коментарите на Баджария би трябвало да имат доста позитивно влияние върху репутацията на херцогът и херцогинята в развлекателната промишленост. Ако една или повече от стратегиите или филмите на Меган и Хари получат мощна зрителска публика, както и самопризнание от критиците, те ще завоюват почитание и доверие ", и допусна, че те биха могли да се трансфорат в „ мощна мощ в Холивуд “, в случай че плановете тръгнат без засечка.

Говорейки на събитие в Холивуд, с цел да разгласи идните планове на Netflix, той разкри, че има още няколко неща, готови от Меган и Хари, тъй че остава да забележим дали това издание на Hulu е било известно.

The Mirror се свърза с Netflix и представители на херцога на Съсекс за коментар.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР