Най-новата поредица на TLC ще ви направи съпричастни с едни

...
Най-новата поредица на TLC ще ви направи съпричастни с едни
Коментари Харесай

Разтърсващи разкази и емоционални моменти в новата поредица „Това е животът“ по TLC

Най-новата поредност на TLC ще ви направи съпричастни с едни от най-личните и прочувствени истории, виждани до в този момент. В епизодите на първия сезон ще се проследят радостните и сърцераздирателните персонални прекарвания на фамилии, снимани при изключителни условия. Станете съпричастни с историите им в „ Това е животът " от 16-и септември, в 22:00 часа по TLC.

В епизодите ще станете очевидци на трогателни разкази, докосващи сърцето. Млада двойка желае да изненада своите родственици и другари в сватбения си ден, а от дълго време загубен член на фамилията търси собствен родственик. Професионален бейзболист ще показа огромна вест, която ще промени живота му радикално. Сляпа майка ще получи шанса да види децата си за първи път. А пък глуха майка се надява да чуе по какъв начин децата й споделят най-силните думи на света за първи път - „ обичам те ". Ще има и доста трогателни срещи, разкриващи силата на духа да надмогва предишното - семейство се среща с мъжа, лишил живота на околните им. Как ли ще реагира всеки един от героите при тези радостни и тъжни моменти?

Не пропускайте да суприживеете вълнуващите и извънредно прочувствени Тази трагична поредност влиза в живота на фамилиите, освен с цел да показа съдбоносните мигове, само че и с цел да показа по какъв начин участниците стигат до тях. разкази на участниците в „ Това е животът " от 16-и септември, в 22:00 часа по TLC.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР