Най-новата ни политическата история бе белязана от непрекъснато задълбочаваща се

...
Най-новата ни политическата история бе белязана от непрекъснато задълбочаваща се
Коментари Харесай

Крум Дончев: Време е за заемане на обща национално отговорна позиция


Най-новата ни политическата история бе белязана от непрестанно задълбочаваща се парламентарна неустойчивост. Преминахме през редица поредни избори, а в този момент сме на прага на следващите. Политически анализатори предвещават растеж в резултата на Българска социалистическа партия при идващ избор и в тази връзка партийният интерес би бил да отидем незабавно на предварителни избори.

Но Българска социалистическа партия потвърди, че е диалогична и градивна партия, партия, която подхожда правилно към съдружните си сътрудници, а и най-много към българските жители.

Социално-икономическите политики на левицата откриха място в съдружното съглашение и по-важното - реализация през бюджета и неговата актуализация. Но с цел да продължим да следваме линията на икономическо възобновяване, най-хубавият вид ще е да се избере метод на обединяване за национални дела.

Време е за заемане на обща национално виновна позиция. Позиция към обединяване по цели, с цел да може страната ни да се изведе от комплицираното положение, в което се намира.

Склонен съм да позволи, че нови избори биха довели до малко по-различни парламентарни нюанси, само че не и до основни политически промени.

Затова апелът е за осъществяване на задълбочени договаряния всъщност с връчването на третия мандат.

А в случай че Българска социалистическа партия се окаже мандатоносител в границите на сегашния парламент, ще постъпи отговорно и ще предложения публично останалите партии от обединението на масата за договаряния.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР