Най-ниските температури през януари ще бъдат между минус 13° и

...
Най-ниските температури през януари ще бъдат между минус 13° и
Коментари Харесай

От - 13 до + 18 градуса през януари, ето кога ще има сняг

Най-ниските температури през януари ще бъдат сред минус 13° и минус 8°, по Черноморието - към минус 3°, а най-високите - сред 13° и 18°.

Тази година през януари се чака междинната месечна температура да бъде към нормата. В Северна България и високите полета е сред минус 2° и 1°, по Черноморието, в Горнотракийската равнина и долината на р. Струма - от 0° до 4°, а в планинските региони - сред минус 10° и минус 3°.

Месечната сума на преваляванията ще бъде към и над нормата, която е сред 30 и 70 л/кв.м. Месецът ще стартира с топло и изсъхнало време. Облачността, междинна и висока, ще се усилва и вплътнява. На места в равнините ще е мъгливо. Около трети се покачва вероятността за превалявания от дъжд, в планините - от сняг. През втората половина от първото десетдневие има нараснала възможност за прекосяване на средиземноморски циклон и основаването на валежна конюнктура. На места преваляванията ще бъдат обилни. Температурите ще се намалят и в Северна и Западна България дъждът ще премине в сняг, съобщи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР