Най-накрая се появи възможност за изпращане на съобщение до някого,

...
Най-накрая се появи възможност за изпращане на съобщение до някого,
Коментари Харесай

WhatsApp вече улеснява общуването с непознати номера

Най-накрая се появи опция за изпращане на известие до някого, без да добавяте номера му в телефонния справочник.

Изглежда, че най-популярният месинджър в света — WhatsApp ще направи всичко, с цел да опрости връзката, само че това надалеч не е по този начин. Например, услугата нямаше опция за изпращане на известие до някого, без прибавяне на номера му в телефонния справочник. Това е дреболия, само че доста постоянно просто би трябвало да напишете едно или две известия на човек, с който не се чака по-нататъшна връзка. Да, има заобиколни решения, само че те са или комплицирани, или изискват потреблението на странично приложение. Изглежда WhatsApp най-сетне е решил този проблем и е улеснил връзката с непознати.

Сега, когато би трябвало да изпратите известие до чужд номер в WhatsApp, просто въведете телефонния номер в лентата за търсене. До него ще се появи бутон за чат, който ви разрешава да започнете диалог с този човек. Не е належащо да поддържате контакт. Според ресурса WABetaInfo тази функционалност към този момент е налична в най-новата версия на WhatsApp за iPhone и Android, само че към момента не участва във версията за настолните компютри.

Това изобретение е доста потребно за много консуматори. Те постоянно резервират контактите в указателя, когато получават позвънявания от непознати номера. Това могат да бъдат да вземем за пример магазините. След чата, потребителите са склонни да не помнят да ги изтрият от телефона си, като по този метод претрупват телефонния си справочник. Чатът с човек без опазване на неговия номер в листата с контакти също може да се смята за спомагателна мярка за сигурност и това е значимо.

Същевременно, стана известно, че WhatsApp работи върху поддръжката на никовете @username. Веднага щом това бъде приложено, общуването с непознатите контакти в месинджъра ще стане още по-лесно.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР