Най-накрая разбрахте, че просто няма смисъл да бъдете приятелски настроени

...
Най-накрая разбрахте, че просто няма смисъл да бъдете приятелски настроени
Коментари Харесай

Игнорирането е най-доброто отмъщение в любовта, което влудява мъжете

Най-накрая разбрахте, че просто няма смисъл да бъдете другарски настроени към индивида, който е разрушил сърцето ви. Може да очаквате, че някогашният ви ще бъде апатичен с тази смяна – в края на краищата към този момент всичко сред вас е свършило – само че не, той няма да го направи, даже в случай че той е този, който е прекратил връзката.

 

Как се усеща някогашният ви, когато го игнорирате

Той ще се почувства отритнат

Вашият някогашен ще се почувства нежелателен, даже в случай че той е този, който ви е зарязал! Не е ли просто смешно?! Възможно е той да е самовлюбен или може би това е линия на човешката природа, която към момента не сме определили, само че има някои от нас, които просто не понасят да се усещат нежелани.

Ако вашият някогашен е един от тези хора, тогава игнорирането му несъмнено ще има този резултат. Това е изключително евентуално в случай че, когато към момента сте били дружно, той се е потвърдил като човек, който желае внимание от самото начало. Но даже „ елементарните “ момчета отново ще открият, че самочувствието им е подценено.

Нещата, които той ще почувства – това да бъде нежелателен и необичан – няма да са толкоз разнообразни от това, което сте чувствали, когато ви е отхвърлил.

Това ще го накара да се почувства като нарушител

Друго нещо, с което някогашният ви ще се бори, е тази виновност, изключително в случай че раздялата ви е поради нещо, което той е направил. Може да не наподобява рационално, само че страстите са такива. Ако го игнорирате, ще му напомните за моментите, когато ви е предиздвикал да се почувствате зле и ще го накарате да се почувства по същия метод, като че ли е най-големият нарушител на света.

И той ще бъде заставен да проучва връзката ви и да се запита какво се е объркало. Нещата, с които ще би трябвало да се сблъска, ще го накарат да осъзнае всичко, което ти е предизвикал. По-важното е, че ще го накара да се замисли за себе си… за това какъв човек е той и дали е добър. Той ще се запита „ Наистина ли съм неприятен човек? “, „ Ще намеря ли в миналото друго момиче, което да ме обича като нея? “, „ Заслужавам ли същинска обич?

Той ще си намерения, че най-сетне сте осъзнали цената си

Ти го заряза, той те заряза…няма значение. В момента, в който спрете да отговаряте на позвъняванията му или спрете да блестите с другарските му усмивки, когато се засечете, някогашният ви ще стартира да мисли, че може би, просто най-сетне сте осъзнали цената си. Виждате ли, това е единствено съществена логика на психиката. Да, първоначално мъжете преследват дамата, която са си харесали, смятайки я за най-красивата на този свят, само че сега, в който я получат те я одобряват за своя даденост.

И в този момент, когато сте разграничени – и че бурята от страсти у вас е минала – част от него остава да се чуди дали не е направил неверна, когато е разрешил да си отидеш от него. Това е добра концепция да го накараш освен да се почувства зле откакто те е заразял, само че и да се вземе поука от всички негови безотговорни дейности, които са те наранили.

Вижте още⤵️

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР