Най-накрая малко време за теб и половинката ти! Не се

...
Най-накрая малко време за теб и половинката ти! Не се
Коментари Харесай

10 мръснишки начина да накарате мъжа до себе си да полудее от възбуда (18+)

Най-накрая малко време за теб и половинката ти! Не се мотай и не го чакай той да поеме самодейността, а го изненадай с нещо пикантно. От женското списание Cosmopolitan упорстват всяка жена да опита тези препоръки в идващите си полови завършения и твърдо упорства „ ще ти харесат “. Направиш ли ги отвън леглото – още повече, допълват от изданието.

1. Направи му пийп-шоу

Никой мъж няма да устои, в случай че се разхождаш из спалнята, облечена в нищожно долни дрехи. Накарай го обаче да си заслужи премията. Прави напълно общоприети неща, по този начин, полугола – сгъвай облеклата си, подреждай нощното си шкафче… Вярвай ни, мъжът ти няма да отдели очите и ръцете си от теб.

2. Изпрати му мръсно известие

Започни деня като изпратиш на брачна половинка си секси известие или имейл, в което му казваш по какъв начин нямаш самообладание да се прибере, и какво тъкмо си му приготвила за по-късно в спалнята. Увери се, че пращаш известието на персоналния му имейл, а не на служебната поща или телефон, тъй като няма да е прелестно шефът или сътрудниците му да видят палавата ти записка.

3. Подготви терена, промени ситуацията

Ако изпращате децата при баба им, приготви се за буйна нощ със брачна половинка си. Не е належащо да наемаш безценен хотел, или да планираш специфична отмора. Просто изстуди шампанското, възпламени свещи, и използвай топящия се в устата ти заряд на чийзкейка за по-специални действия тази нощ.

4. Правете бърз секс от време на време

Ако имаш 15 минути, до момента в който децата се приберат от учебно заведение, накарай мъжа си да употребявате времето за един бърз секс. Може и да не отивате в спалнята, а да пробвате някои места в кухнята, банята, или… където и да е.

5. Детайлите са значими

Следващият път, когато планираш буйна нощ със брачна половинка си, отдели време да се приготвиш за нея. Сложи си секси дантелено долни дрехи, използвай най-любимия му парфюм, направи косата си, гримирай се, и облечи онази неприлична алена рокля, с която все се колебаеш дали да излезеш.

6. Използвай помощни средства

Вкарай някои секс-играчки в леглото – белезници, зарчета, даже превръзка за очите. Така ще стане още по-пикантно и загадъчно.

7. Игри за възрастни

Сложете децата да си легнат по-рано, и пробвайте от тези игри за възрастни, които сближават сътрудниците и ускоряват интимността посред им.

8. Сладки лакомства

Ако мъжът ти обича сладко, използвай сметана и шоколад в леглото. Намажи тялото си с тях, и накарай брачна половинка ти да търси лакомствата със завързани очи.

9. Играй роля

Дори и фантазията ти да е обвързвана със сцена от обичания ти сантиментален филм, най-добре изиграй секси стирптизьорка, и направи на брачна половинка си буен танц в скута му. Може и да се уговорите да те вземе от някой бар, и да се приберете като одеве срещнали се у дома. Ролевите игри отключват мечти, за които не си и подозирала, че имаш. Просто избери коя да бъдеш довечера!

10. Секси масаж

Помоли брачна половинка си да ти направи масаж на гърба с обичаното ти етерично масло. Приготви се за буен секс, тъй като той няма да спре до такава степен, нали знаеш?

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР