Най-надарените мъже в света са в Конго, показва британско изследване

...
Най-надарените мъже в света са в Конго, показва британско изследване
Коментари Харесай

10-те нации с най-надарените мъже в света

Най-надарените мъже в света са в Конго, демонстрира английско проучване на междинната дължина на мъжкото достолепие в 113 страни. Жителите на африканската страна могат да се похвалят със забележителната дължина от 18 сантиметра, която ги слага преди всичко в класацията.

В Европа най-надарени са исландците с дължина от 16,51 см, следвани от италианците, шведите, гърците и германците. Най-голяма е дължината на мъжкото достолепие на жителите на Африка – приблизително 16 см, а най-ненадарени са азиатците от североизточната част на континента с 10,66 см. Ето 10-те народи с най-надарените мъже в света.

1. Конго – 18 см
2. Еквадор – 17.8 см
3. Гана – 17.3 см
4. Колумбия – 17 см
5. Исландия – 16.5 см
6. Италия – 15.7 см
7. Южна Африка – 15.2 см
8. Швеция – 15 см
9. Гърция – 14.7 см
10. Германия – 14.5 см

Изследването е дело на професора по логика на психиката от университета Улстър Ричард Лин. Той е прочут с спорната теза за това, че еволюционният напън е довел до расови и национални разлики в интелигентността. Но критици настояват, че проучването на Лин е погрешно, защото той е признал, че е събрал данните си за дължината на мъжкото достолепие от интернет.

Все отново за утешение освен на азиатците, учените от дълго време настояват, че с цел да се достави приятност на една жена са задоволителни и 8 см. Другото било лакомия.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР