Най-мощният и най-луксозен автомобил в историята на KIA ще дебютира

...
Най-мощният и най-луксозен автомобил в историята на KIA ще дебютира
Коментари Харесай

KIA се подготви за Автосалона в София с 1 488 кс

Най-мощният и най-луксозен автомобил в историята на KIA ще дебютира в България по време на юбилейното издание на Международния Автомобилен салон София - достоверният грандтурер KIA Stinger. Освен него обаче компанията ще показа и KIA Stonic - единствено месец след формалната премиера във Франкфурт.

Завладяващо наличие и уверена външност - новото попълнение в гамата на KIA е най-адаптивният за персонализация модел на марката до този миг, по повод както на екстериора, по този начин и на разнообразието от интериорни цветови комбинации.



Впечатляващият дизайн на Stonic мигновено разкрива произхода на модела - асоциираната с KIA радиаторна решетка вид " тигров нос " е подчертана от хроминарана обкантваща рамка, a Targa стилът, който Stonic предлага, дава опция на клиентите да избират сред 20 двуцветни комбинации, инспирирани от дизайна на прототипа Provo.

Интериорът предлага на бъдещите притежатели на Stonic, сходно на екстериора, разнообразие от благоприятни условия за персонализация. Ергономично планиран, моделът е оборудван с редица новаторски технологии за възстановяване на комфорта, удобството, равнището на съгласуваност и сигурност. Благодарение на интелигентната компановка вътрешното пространство е увеличено с водещо в сегмента пространство за раменете, краката и главата на пасажерите.

Stonic се задвижва от най-съвременни бензинови и дизелови мотори на KIA, основани да усилят оптимално механичната успеваемост, да усъвършенстват пътното държание и да доставят наслаждение при ръководството на автомобила. Всеки мотор е смесен серийно с механична скоростна кутия, проектирана да усъвършенства чувството за гладко превключване на предавките.

Феновете на KIA ще имат опция да прегледат от близко и неотдавна показания градски мъник – Picanto, бестселъра на марката в България – Sportage, компактния хечбек Rio, хибридния кросоувър Niro, напълно електрическия модел Soul EV, първокласната лимузина Optima plug-in и представителя в SUV сегмента – Sorento. Общата мощ на всички експонати ще бъде 1 488 кс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР