Най-модерният метод за сватовничество в цял свят - мачмейкингът, официално

...
Най-модерният метод за сватовничество в цял свят - мачмейкингът, официално
Коментари Харесай

Алекс и Дани Петканови представиха мачмейкинга у нас

Най-модерният способ за сватовничество в целия свят - мачмейкингът, публично стъпи и у нас, а за представянето му се погрижиха тандема в живота и на сцената - Александра и Даниел Петканови. Младото семейство бе определено от организацията за запознанства Hey, Goldie, с цел да опише за задачата им в свързването на подобаващите сътрудници, отвън практиката на мобилните приложения за запознанства.

Любовен танц, въодушевен от филмовата лента “Хитч” с Уил Смит даде началото на събитието, като изборът не беше инцидентен. Лентата споделя за най-хубавия експерт по сантиментални проблеми в Ню Йорк, любовта е неговият поминък и единствено за три срещи, той подсигурява, че ще получите дамата или мъжa на живота си. Именно този модел на срещи и запознанства показва и Веляна Пенева - дипломиран експерт по мачмейкинг, притежател на Hey, Goldie.

“Завършила съм медицински университет, имах лична аптека, само че взех решение да потегли по различен път, който да ме кара да се усещам жива, помагайки на хората. Според мен нищо не би те направило по-богат от това да окажеш помощ на човек да откри любовта. Тя е единственото, за което си коства да живеем”, показа се накратко инициаторката на плана.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР