Най-малкото от трите деца на Уелс, петгодишният принц Луис, бързо

...
Най-малкото от трите деца на Уелс, петгодишният принц Луис, бързо
Коментари Харесай

Принц Луи зададе належащ въпрос на покойната кралица на голямо събитие - и тя имаше сух отговор

Най-малкото от трите деца на Уелс, петгодишният принц Луис, бързо се трансформира в корав любимец на кралските почитатели, когато се появи на кралски събития дружно със фамилията си. През 2022 година, когато празненствата за платинения празник на починалата кралица Елизабет бяха в разгара си, огромната персона на Луис беше изложена на показ на всяко събитие, на което присъстваше, и Trooping the Color не беше изключение.

Парадът за рождения ден на монарха се организира, до момента в който кралското семейство се появява на балкона на Бъкингамския замък, а по време на юбилея беше централна част от тържествата - и видя Луис да задава на прабаба си неотложен въпрос за това, което щеше да се случи - твърди читател по устни.

Четецът по устни, Джеръми Фрийман, сподели на Mirror по това време, че до момента в който Луис чакаше разгорещено Червените стрели да се появят - кулминационната точка на flypast - и дърпаше физиономии и изглеждаше, че се забавлява, той се обърна към своя популярен... баба и настоятелно я попита какво ще с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР