Най-малкото, което НАТО ще направи е да засили ПВО на

...
Най-малкото, което НАТО ще направи е да засили ПВО на
Коментари Харесай

Велизар Шаламанов: След обстрелването на Полша НАТО ще засили ПВО на страните около Украйна, дано включат и България

Най-малкото, което НАТО ще направи е да ускори Противовъздушна отбрана на страните към Украйна, нека това включва и България, като несъмнено С-300 няма да е част от тази организация, тъй като е опасност за изтребителите, които също ще бъдат сложени в подготвеност, разяснява във фейсбук някогашният боен министър, минути откакто стана ясно, че съветски ракети са поразили територия на Полша и са умъртвили двама души.

 Това ще разреши да се ускори и Противовъздушна отбрана на Украйна с предоставени от разнообразни странни ЗРК и изтребители, да се ускори помощта с въоръжение и муниции, с цел да се спре по-бързо терорът над украинците, който заради неправилност на съветските системи и проблеми в командването и ръководството може да провокира замесване на НАТО във войната, без значение от сдържането от наша страна, добавя Шаламанов.

За страдание МиГ-29 не могат да вземат участие в Противовъздушна отбрана (те са способни единствено за въздушно наблюдаване в конюнктура без военна опасност и естествено за " въздушни паради при слънчево време " ). Това значи, че за Противовъздушна отбрана ще са нужни изтребители на съдружниците, а нашите МиГ и ЗРК би трябвало да се извадят от дежурство. Естествено добре ще е това да разреши да ги дадем на украинците, в случай че могат да се употребяват в действителни условия и колкото от тях могат, споделя още специалистът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР