Най-малкото, което човек очаква, когато тръгне да разглежда магазините по

...
Най-малкото, което човек очаква, когато тръгне да разглежда магазините по
Коментари Харесай

От 27,50 на 35 лв. скочи завивка в Черната седмица

Най-малкото, което човек чака, когато тръгне да преглежда магазините по време на Черните петък или седмица, е тъкмо тогава да види дадена стока на цена по-висока, в сравнение с е предлагана единствено седмица по-рано. Точно това обаче се случило на Валя Василева от Пазарджик – за нейно огромно отчаяние.

Досега дамата вярвала, че смисълът на този тип промоции е като в Съединени американски щати или най-малко съпоставим с тези в страната, откъдето са тръгнали – да се предложи колкото може повече стока на колкото може по-ниски цени. У нас правилата за образуване на сходни разпродажби, става известно, е друг, написа " Пазарджишка Марица ".

В дните преди оповестената в магазин Yusk Черна седмица Валя и фамилията й си избрали от комерсиалния обект олекотена покривка, за която платили 27,50 лв.. Според показаната ни касова записка, постоянната цена на продукта е 69,99 лв., само че все още се продавал с понижение от 70%.

Семейството решило да изчака за последващи покупки огромната ликвидация, само че откакто тя била оповестена, завивката към този момент се предложила за 35 лв.. В това се убедихме на място в магазина. На табелката също бе посочена постоянната цена от 69,99 лв., само че явно отстъпката беше почти на половина от нея.

Още четете ТУК

тагове покривка цени Черен петък магазин Yusk
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР