Най-малко един човек е бил убит, а петима са били

...
Най-малко един човек е бил убит, а петима са били
Коментари Харесай

Най-малко 1 убит и 5 ранени при стрелба в САЩ

Най-малко един човек е бил погубен, а петима са били ранени в Съединени американски щати при пукотевица след " зародил спор, който прераснал в пукотевица " в Атланта, заяви Си Ен Ен.

Около 20:00 ч. локално време " група малолетни " са били изведени от територията на " Atlantic Station " от служители на реда отвън работа от Атланта и от личния състав на " Atlantic Station ", съобщи командирът на отдел " Убийства " в полицията на Атланта лейтенант Джермейн Диърлав.

" Имаме един умрял мъж на мястото на случая, а няколко потърпевши са превозени до лечебни заведения в региона ", сподели Диърлав.

" В момента следователите от отдел " Убийства " са на място и работят за определяне на диря по случая, както и за информация за обвинени, а също и за идентифициране на забърканите страни. "

Петима души са в лечебни заведения в региона с огнестрелни рани, сподели Диърлав.

Според формалния уеб страница на комерсиалния регион " Atlantic Station " за всички лица под 18 години е въведен полицейски час от 15:00 ч. В този час всички лица под 18 години би трябвало да бъдат придружавани от родител или аставник, а групи от четирима или повече малолетни " ще бъдат разпръснати ".

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР