Най-малко двама души са загинали, а около 60 са ранени

...
Най-малко двама души са загинали, а около 60 са ранени
Коментари Харесай

Най-малко две жертви след взрива на летището до Болоня, ранените са над 60

Най-малко двама души са починали, а към 60 са ранени през днешния ден следобяд при злополука на автомагистралата покрай летището на италианския град Болоня, след което са последвали серия детонации и пожар. Както заяви италианската полиция, злополуката се е случила при конфликт на два камиона, единият от които е превозвал запалителен материал, а вторият - транспортни средства.


При конфликта е експлоадирал бензиновозът, след което е избухнал и пожар. От детонацията се е разрушил и част от моста на автомагистралата, а пожарът се е популяризирал и на паркинга под него, където обхванал десетки транспортни средства, след което се е стигнало до серия дребни детонации. Десет пожарникари са взели присъединяване в гасенето на пожара.

Според болнични източници 14 души са с тежки пострадвания. Сред ранените има 11 полицейски чиновници.

Поради случая, който е настъпил към 13 ч локално време, придвижването по автомагистралата е прекратено и в двете направления. Околните поданици оповестиха за италианските медии, че детонациите са били толкоз мощни, че " къщите са се разтресли ".

Летището в Болоня заяви, че трафикът към него е естествен и не е бил обиден от случая.
 Мощна детонация след злополука до летището в Болоня Мощна детонация след злополука до летището в Болоня
Най-малко един човек почина и над 50 бяха ранени при детонацията на цистерна със запалими субстанции на околовръстното шосе на северния италиански град...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР