Най-малко 60 мъртви тюлени са открити по крайбрежието на Берингово

...
Най-малко 60 мъртви тюлени са открити по крайбрежието на Берингово
Коментари Харесай

Над 60 мъртви тюлени са открити в Аляска. Причината е неизвестна

Най-малко 60 мъртви тюлени са открити по крайбрежието на Берингово море и Чукотско море в Аляска. Това се оповестява от CNN по отношение на NOAA (Националната организация на океанските и атмосферни изследвания).Мъртвите тюлени са открити, откакто неведнъж за това е било съобщавано от локалните поданици. Те докладвали за “необичайно огромен брой мъртви тюлени ” (HiddenTruth.site).

 t1 3 - Над 60 мъртви тюлени са открити в Аляска. Причината е незнайна
Местен ловджия персонално преброил 18 натрупа на мъртви животни на брега, ситуирани близо един до различен. Когато почнали да претърсват брега в региона, намерили още десетки трупове.Сред тях имало брадати (т. нар. още морски зайци, Erignathus barbatus) и петнисти тюлени (Phoca largha). И двата типа са вписани в Червената книга със застрашени и изчезващи биологични типове.Четете още: Човечеството е унищожило над 60 % от животинските популации от 1970 година насам (видео)Изобщо не е ясно защо тези животни са умрели. Нямат рани по телата. Съобщава се единствено, че някои от труповете на тюлените са обезкосмени, и че всички те са малко по-слаби, отколкото би трябвало да бъдат за това време на годината.

 t2 3 - Над 60 мъртви тюлени са открити в Аляска. Причината е незнайна
Няколко натрупа на тези тюлени са доставени в изследователската лаборатория за дисекция, само че към момента не са изнесени никакви резултати. Също по този начин, би трябвало да се организира настрана проучване, за какво тюлените са останали обезкосмени.
От 2011 година насам, в Аляски са почнали да срещат сходни аномални. Общо 657 тюлени са открити мъртви през годините.
Интересните неща
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР