Най-малко 22 души са били ранени при днешната експлозия във

...
Най-малко 22 души са били ранени при днешната експлозия във
Коментари Харесай

Най-малко 22-ма ранени при терористичния инцидент в лондонското метро

Най-малко 22 души са били ранени при днешната детонация във вагон от метрото на станция " Парсънс Грийн " в Западен Лондон, породена от самоделно взривно устройство, предадоха ДПА и Франс прес, като се позоваха на английските здравни управляващи.

 © Българска телеграфна агенция
Пострадалите при атентата получават здравна помощ в четири лечебни заведения. Осемнайсет от тях са били откарани в болница, а останалите четирима са отишли сами. По-рано лондонското спешна помощ заяви, че никой от 18-те пациенти, които е хоспитализирала, не е с заплаха за живота.

Взривното устройство, употребявано при атентата, е имало часовников механизъм, заяви Би Би Си, представена от Ройтерс. По-рано стана ясно, че експлозивът не е бил детониран напълно. Кметът на Лондон Садик Хан сподели, че полицейското наличие по улиците на английската столица ще бъде засилено през днешния ден и през идните дни.
 18 души са в болница след гърмежа в лондонското метро​ 18 души са в болница след гърмежа в лондонското метро​
Осемнадесет индивида са настанени в болница след гърмежа в метрото на Лондон, който полицията в английската столица дефинира като терористичен случай,...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР