Най-малко 12 заподозрени престъпници са били убити на магистрала близо

...
Най-малко 12 заподозрени престъпници са били убити на магистрала близо
Коментари Харесай

Най-малко 12 бандити са убити при престрелка с полицията в Мексико

Най-малко 12 обвинени нарушители са били убити на автомагистрала покрай Ермосийо в северния мексикански щат Сонора, сподели държавен чиновник по време на осуетен опит за избавяне на сина на палач от картел.

Други седем са избягали и някои евентуално са ранени, се споделя в изказване на щатската прокуратура на Сонора. Говорител удостовери пред Ройтерс, че 12 са били убити.

Двама чиновници по сигурността са били приети в болница след кръстосания огън, само че към този момент са в устойчиво положение, се прибавя в изказването.

Службата сподели, че подозира, че групата, въоръжена с огнестрелни оръжия, се е опитвала да избави сина на Хесус Умберто Лимон, обвинен палач, работещ за секта на картела Синалоа, ръководена от синовете на Хоакин " Ел Чапо " Гузман.

Синът на обвинения палач, Карлос Умберто, е бил арестуван минути преди този момент за " закононарушения против здравето " в Камино дел Сери, се споделя в известието, без да се дават повече детайлности.

Прокуратурата сподели, че държавни сътрудници са били атакувани в събота следобяд на автомагистрала, свързваща столицата на щата Ермосийо с Баия де Кино на тихоокеанското крайбрежие, само че силите за сигурност са съумели да отхвърлен офанзивата.

Силите за сигурност са разкрили 21 бойни оръжия, в това число AR-15 и AK-47, пълнители, бронежилетки, камуфлажен комплект, шест съвременни микробуса и " доста " количество муниции.
 12 починали при пукотевица в Централно Мексико
12 починали при пукотевица в Централно Мексико

Въоръжена група е разкрила огън по присъстващи на празненство
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР