Най-малко 11 души загинаха в следствие на лошото време в

...
Най-малко 11 души загинаха в следствие на лошото време в
Коментари Харесай

11 души са загинали в бури в Съединените щати

Най-малко 11 души починаха в резултат на неприятното време в южните елементи на Съединените щати. Торнадо, ураганни ветрове и проливни дъждове оставиха без ток хиляди. Най-малко 1000 полета в региона, обиден от бурите, са били анулирани. Очакванията са и за рисково намаление на температурите.


Местни поданици са запечатали момента, в който ураганният вятър подвига покрива на къща в Рим, щата Джорджия. Най-малко трима души са починали след стихия и в Луизиана. Изпочупени прозорци и изкоренени дървета са най-честата гледа в региона. Заради скъсани електропроводи хиляди семейства са без ток. Сериозно е и ситуацията в щата Мисисипи. Хиляди останаха блокирани и на двете огромни летища в Чикаго, Илинойс.

Още трима починаха, откакто торнадо мина през Алабама. По пътя не стихията не е останало съвсем нищо. Местни изясняват, че бурята е пристигнала толкоз бързо, че едвам са съумели да се скрият.

Температурите в региона внезапно се намалиха. Местните управляващи приканиха хората да потърсят места в основаните спешни центрове. А в Оклахома поради проливните дъждове има доста наводнени региони. Според Националната метеорологична работа към 18 милиона души в щатите Луизиана, Тексас, Арканзас и Оклахома са изложени на риск поради продължаващото рисково време.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР