Най-малко 11 души са загинали, а 64 са ранени при

...
Най-малко 11 души са загинали, а 64 са ранени при
Коментари Харесай

Най-малко 11 загинали и 64 ранени при руските въздушни удари в Украйна днес

Най-малко 11 души са починали, а 64 са ранени при съветските въздушни удари през днешния ден на територията на Украйна, заяви украинската държавна работа за незабавна помощ, представена от Ройтерс.

По-рано украинската национална полиция заяви за най-малко 10 починали и 60 ранени вследствие на днешните съветски ракетни в разнообразни региони на Украйна.

Украинският министър на външните работи Дмитро Кулеба съобщи, че ударите по украински градове са обезверен опит на Москва да промени хода на войната след серията неуспехи, съобщи Франс прес.

" Путин е обезверен поради неуспехите на бойното поле и употребява ракетен тероризъм в опит да промени ритъма на войната в своя изгода ", разяснява той в Туитър.

Ройтерс цитира думите на Кулеба, съгласно който украинското държавно управление чака " съдбоносен отговор " от Организация на обединените нации на съветските удари. След телефонен диалог с турския си сътрудник Мевлют Чавушоглу, Кулеба написа още, че съветският президент Владимир Путин не е бил предизвикан за днешните удари и виновността не трябва да се трансферира на " жертвата на експанзията ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР