Най-малко 10 души, членове на анархистката група на Рубикон, нахлуха

...
Най-малко 10 души, членове на анархистката група на Рубикон, нахлуха
Коментари Харесай

Анархистите от „Рубикон“ нахлуха в сградата на австрийското посолство в Атина

Най-малко 10 души, членове на анархистката група на Рубикон, нахлуха в посолството на Австрия и са хвърляли листовки (видео вижте тук). Малко по-късно в известие оповестено в интернет анархистката група пое отговорността за офанзивата и разгласи, че „австрийският народ го изиска, неолиберализмът го трансформира в действителност. И по този начин приветствахме новата епоха на трудовите права на 21-ви век, която идва да дефинира пътя на постигнатото до момента. Но да вземем нещата малко през цялото време.

Австрия исторически постоянно е била един от основните герои в европейските спорове, или в предишното като Австро-Унгария през Втората международна война като една от силите на Оста. Интеграцията на страната измежду силите на Третия райх е било по-скоро предстояща, защото историята на фашистките партии в страната съществува от дълго време. Нека не забравяме, че архитекта на нацизма Адолф Хитлер е с австрийски генезис. Това, което желаеме да кажем, е, че нищо не се случва на инцидентен принцип. Всеки, който не помни историята си, е жертван да я преживее. Така и австрийците избраха да дадат преимущество на съдружното държавно управление на Консервативната Народна партия на 31-годишния Себастиан Курц и на националистите от Партията на свободата“.

Припомняме, че преди два месеца членове на същата група хвърлялиха листовки в къщата на австрийския дипломат в Гърция Андреа Икич-Бон, намираща се в северните покрайнини на Атина.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР