Най-лошото нещо на парите е, че никога, никога, никога не

...
Най-лошото нещо на парите е, че никога, никога, никога не
Коментари Харесай

3 неща, за които заплатата ти НИКОГА не стига

Най-лошото нещо на парите е, че в никакъв случай, в никакъв случай, в никакъв случай не ни стигат! Те са нещото, което всеки обича, въпреки и да не си признава и това, от което всеки има потребност. И ето, че към този момент сме лято и спомагателните разноски за всеки внезапно като от нищото от ден на ден стартират да се усилват – море, планина, дребни и огромни рожденици, кръщенета, ремонт вкъщи, ремонт на нещо малко по колата… Като че ли портфейла ни е дълбок. И каквото и да вършим, и както и да планираме разноските и сметките си, постоянно опираме до обстановката, в която те все не ни доближават. И защото сме изцяло наясно какъв брой напрежение би могъл да донесе незадоволителният бюджет, взехме решение да ти споделим няколко хитринки, които ще оказват помощ да се оправиш с финансовите последици от неналичието му и да осъществиш проектите си за лятото без безусловно никакви паники.
Перфектната лятна почивка
За благополучие, времето, в което живеем, кара множеството от нас да влагат време и средства в това да пътуват и опознават света, в сравнение с да натрупат движимости. Само си показа - хубав плаж, намиращ се на хиляди километри от офиса, всички паники и ежедневни проблеми, обичаният човек, заобиколена си с всевъзможни екстри и капризи, и единственото, което се изисква от теб, е да се наслаждаваш и да се отдадеш на цялостен релакс. Вълнуваща отмора като тази би била съвършеният метод да прекараме полагаемия си отпуск, само че какъв брой от нас могат да си го разрешат? Да, мечтаната почивка в никакъв случай не е такава, каквато е в визиите ни, само че това не би трябвало да бъде мотив да се ядосваме и натъжаваме. Ранното обмисляне до най-малките елементи, като се стартира от мястото, където ще отседнем, през пазаруването на самолетните билети, та чак до всички неща, които сте намислили да посетите и вършиме, е идеалният метод да си поставиш рамки и да успееш да се вместиш в отредения бюджет. А и знаеш ли какъв брой чудни и спиращи дъха кътчета има в България, а и в съсдедните ни Гърция, Турция и Хърватия. И не отстъпват ни минимум на по този начин модерните Малдиви и Тайланд.
Сватба като в приказките
Безспорно най-мечтаният ден за всяко момиче! Но както баба споделя “Човек знае и две и двеста ”… Освен в случай че в действителност не искаш да се конкурираш с обилното сватбено празненство на принц Уилям и Кейт Мидълтън, постоянно можеш да избереш вид за очарователна и приказна, само че с наличието единствено на най-важните хора за вас двамата, женитба. Ако някой се обиди, си е негов проблем, в случай че менюто не е по усета му – също. В последна сметка, това е твоят ден! Проучи деликатно най-малко година по-рано цените на разнообразни заведения за хранене и хотели, фотографи, диджеи, сватбени организации, салони за сватбени рокли, гримьори и фризьори. Планирай деликатно, не действай прекомерно прочувствено и запомни едно – след 10 или 20 години гостите ви ще помнят само любовта, която е пламтяла в очите ви. За арката от живи екзотични цветя със скъпоценни кристали или триетажната торта с изтънчен лек йогурт крем надали някой ще се сети… А и виж, че даже самата Джей Ло се оправи повече от безупречно със сватбената си прическа и грим.
Мечтаният дом
Ех лято, лято – време за безконечен ваучър, усмивки и отмора! Но в случай че и ти си от хората, които обичат добре свършената работа преди заслужената отпуска и си си споделила, че тъкмо в този момент е времето за отлагания ремонт, то те съветваме да избистриш доста добре в главата си всичко това, което желаеш да постигнеш като краен вид. И в случай че дома, за който си мечтала като дете, ти се коства, че вместо да се доближава, по-скоро се отдалечава и се трансформира в първокласен идеал и по никакъв начин не ти подхожда концепцията да спестяваш няколко десетилетия, то имаме няколко съвета по какъв начин да направиш ремонт вкъщи бързо, красиво и рационално! На първо място си сформира проект и деликатно реши кое да ремонтираш, кое да подмениш и кое да оставиш да изчака още малко. Определи си и бюджет и се стреми да не се отклоняваш от него, като деликатно проучиш пазара и схванеш къде оферират най-изгодните цени. Ремонтирай с другари, не бързай да изхрърлиш всичко небрежно, а реновирай старите мебели, които разрешават, като вкараш в деяние въображението, находчивостта и всички хрумвания, които са попаднали в полезрението ти в последно време.

А в случай че в избран миг всичко ти пристигна допълнително, а терзанието вземе превес, не се панирай. Живеем един живот и сме млади за много малко. За благополучие, съществува бърз, елементарен и доста комфортен метод да се насладиш както прилича на безгржна лятна отмора, без да се тревожиш ненужно за всички разноски, които ти предстоят.

Благодарение на  и най-новата им кампания  всичко това е изцяло допустимо до 25.09.2022 година

Ти само би трябвало да се регистрираш в томболата за една от 27 страхотни награди и да се съгласиш с общите условия. Без значение дали си употребила заем до заплата, или пък на вноски, единственото изискване, е да имаш деен заем от Ferratum към датата на регистрация.

Лятото е в разгара си, а най-хубавото в действителност занапред следва! Не спирай да живееш, само и единствено спестявайки. Подари си момент приятност и успокоение, тъй като ги заслужаваш. Харчи рационално и постоянно знай, че имаш другар, който постоянно ще ти се притече на помощ.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР