Най-леката оптична система в света с приложение в медицината ще

...
Най-леката оптична система в света с приложение в медицината ще
Коментари Харесай

Най-леката оптична система, приложима в медицината, ще бъде показана в Пловдив

Най-леката оптична система в света с приложение в медицината ще бъде показана за първи път в България на интернационалната галерия "Медикус, Денто, Галения 2019 ". Тя ще се състои от 16 до 19 октомври в Международен панаир Пловдив, оповестяват от пресцентъра на панаира.

Иновативният апарат е система от лупи, с чиято помощ лекарите виждат по-добре, и тежи единствено 11 грама. Изработва се съгласно персоналните биометрични данни на всеки консуматор и оферират ергономично решение на високо равнище, с цел да се понижат проблемите, които пораждат в региона на шията и раменете при работа, показват от панаирния пресцентър.

Системата, създавана от шведска компания, ще бъде демонстрирана от вносителя за България и е измежду върховите нововъведения на "Медикус, Денто, Галения 2019 ".

Изложбата ще покаже още 25 новости, основани благодарение на авангардни технологии. Над 100 компании от 16 страни се включват в 25-ото издание на Международната галерия за медицина, стоматология и фармация.

Производители и дистрибутори оферират техника и консумативи, болнично обзавеждане, съоръжение и принадлежности за стоматологични кабинети и зъботехнически лаборатори, стерилизационни уреди, артикули за профилактика и хигиена на устата, работно облекло и защитни средства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР