Най-красивото лице на българския моден подиум Диляна Попова облече сватбена

...
Най-красивото лице на българския моден подиум Диляна Попова облече сватбена
Коментари Харесай

Диляна Попова стана секси булка

Най-красивото лице на българския фешън подиум Диляна Попова облече сватбена рокля, въпреки да не минава под венчилото. Очарователната дама краси корицата на есенния брой на известното списание " Булка ", като демонстрира жанр и прохлада, изпълнявайки фантазията на всяка жена да се види в бяло. Манекенката е също и дизайнер, има лична линия авторски облекла за дами и мъже.

Предизвикателство за Диляна се оказва киното. Дебютната й роля бе в телевизионния сериал " Стъклен дом ", а след това и в " Революция Z ". На снимачната площадка среща и любовта, която завърта живота й и вследствие на света се появява най-важният мъж - синът й Борил. Ето какво разкрива тя пред списание " Булка ".

- Как се отнасяш към известността си?

- Нямам особено отношение. Това е методът ми на живот и от дълго време съм го приела подобен, какъвто е. Понякога ме натоварва навлизането в персоналния ми живот.

- А това пречи ли ти?

- Определено има отражение. Предразсъдъци, въпроси, отзиви, само че околните ми знаят всичко за мен, тъй че нещата са наред.

- Любовта съгласно тебе е най-висшият подарък или най-голямото страдалчество?

- Разбира се, че е подарък и то извънреден! Случва ни се това, което би трябвало, а ние се натоварваме да дефинираме дали е положително или неприятно.

- Обществена " загадка " е връзката ти с Асен Блатечки, с който имате наследник. Какъв татко е той?

- Той е роден да бъде татко, прави всичко за децата си и ги обича безпределно.

- Как се справяш с майчинство и работни задължения? На кого разчиташ с помощ за детето, когато си на подготовки и фотоси?

- Майка ми е напълно до мен откогато Борил се роди, само че той към този момент е огромно детенце и постоянно го взимам със себе си, когато уговорката го разрешава, несъмнено. От тази есен потегля на детска градина и ще е още по-лесно.

- Какво е модата за теб и кое те предизвика да се занимаваш с нея?

- Обичам модата от дете. Винаги съм знаела, че ще е част от живота ми. Мисля, че тя е първата и ще остане последната ми обич.

- Какво въздействие имат в дрешника ти стилните трендове?

- Никога не съм се подчинявала напълно на трендовете, вълнуват ме единствено в най-общия им образ. Да имаш личен жанр ми се коства доста по-модно.

- Кои са трите козметични продукта без които не можеш?

- Кокосово масло, термална вода и крем за към очите все още, защото сме края на лятото, а другояче - съгласно сезона.

- От модата, ти мина към киното. Нещо любопитно в новия ти път?

- Киното е велико изкуство, то съдържа всичко: музика, мода, картина, страст и обич! Скоро стартирам фотоси за един филм, а от седмица преговарям за мюзикъла " Оркестър без име ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР