Най-красивата фолклорна певица роди. Хубавата Ангелина Милева даде живот на

...
Най-красивата фолклорна певица роди. Хубавата Ангелина Милева даде живот на
Коментари Харесай

Най-красивата фолк певица стана майка

Най-красивата фолклорна певица роди. Хубавата Ангелина Милева даде живот на момиченце, което кръсти Деа, разбра HotArena.

Дъщерята на звездата проплака в пловдивска болница, а щастливите родители изрекоха своите благодарности на екипа на доктор Магдален Матев, който оказа помощ за раждането на детето.

Ангелина от години е обвързвана с композитора Димитър Милев. Двамата имат към този момент един син—Александър, който е на 10 години и е в трети клас. Малчуганът с неспокойствие чака дребната си сестричка да се прибере вкъщи и даже дава обещание да оказва помощ и доста да я обича.

Колеги на певицата я засипаха с пожелания за щастливото събитие, като й пожелаха най-много здраве, благополучие и хубави моменти дружно. А певицата признава, че е доста щастлива от увеличението на фамилията с още едно бебе, написа „ България през днешния ден ”.

Ангелина е измежду новото потомство певици изпълняващи тракийска национална музика. Тя е ученичка на националната изпълнителка Диана Иванова. В богатия си репертоар Ангелина извършва фолклор от разнообразни области, преди всичко от Тракия.

Също и авторски фолклор, попфолк, балкански фолк, както и българска сцена.

„ Още от дребна обичах националните песни. Нямам в рода си някой прочут реализатор, а просто фолклорът ме сграбчи още до момента в който бях невръстно дете.

В читалището в селото ми—Богдан, с ръководителката провеждахме уроци по пиано. И в много ранна възраст започнах да се изявявам на сцена ”, споделя Ангелина.
Да са живи и здрави!
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР