Най-красивата българска футболна половинка Деница Стоянова стана актриса, научи HotArena.Половинката

...
Най-красивата българска футболна половинка Деница Стоянова стана актриса, научи HotArena.Половинката
Коментари Харесай

Най-яката БГ футболна съпруга влезе в тв сериал

Най-красивата българска футболна половинка Деница Стоянова стана актриса, научи HotArena.

Половинката на някогашния национал Михаил Александров снима първата си роля и е доста евентуално скоро да бъде затрупана с още оферти. Манекенката се изявява във „ Фермата Пенелопе " –един онлайн сериал, който споделя за хората със свободен дух и опцията да се изправиш пред нови благоприятни условия и да изживееш нови страсти.

А неин сътрудник в фотосите е артистът Юлиян Вергов, написа „ България през днешния ден ”.

„ Когато фантазиите ти са смели, а упоритостите ти са подплатени с умения в тяхна изгода, тогава сбъдването им е фамозно! Забелязват те в точния миг точните хора, с цел да се превърнеш тъкмо в техния кадър! Именно по този начин се случи с мен в продукцията „ Фермата Пенелопе ".

план, който самичък ме откри и ме сграбчи, в дословен смисъл, от майчинството, от фамилията, с цел да ме придвижи в село Долен. Там с екип от изключителни експерти работихме със сърце и душа от ранни зори.

Емоциите, които претърпях, не мога да опиша, макар 15-годишния си опит. Чест е, че имах удоволствието да работя не с кого да е, а с един от най-хубавите български артисти Юлиян Вергов. Аз самата се вълнувам, по какъв начин съм се справила със своя актьорски дебют ”, споделя Деница.

Снимките на сериала се организират в село Долен, което е архитектурен резерват, а режисьор на лентата е Мартина Солакова. Първия епизод на сериала ще бъде излъчен на 1 декември, а младата актриса с неспокойствие чака да се види на синия екран.

Деница е спрягана за една от най-красивите футболни съпруги в България. Междувременно стилната й кариера стартира преди 8 години в надпреварата за короната на „ Мис България 2011 ”. Тя стана първа подгласничка и фаворитка на аудитория и фешън фотографи. Останалото е история.

След като среща любовта в лицето на Михаил Александров, двамата не се разделят към този момент осем години. Двойката има две деца–Мия и Амая. Двамата се завърнаха в България преди няколко месеца, откакто халфът се раздели с съветския „ Арсенал` (Тула). В момента той играе за „ Арда " (Кърджали).
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР