Най-коментираната кметска кандидатура и важният набор от въпроси за нейния

...
Най-коментираната кметска кандидатура и важният набор от въпроси за нейния
Коментари Харесай

В ”Честно казано с Люба Кулезич”: Кметски избори и политически кроежи върху прокурорска канава

Най-коментираната кметска кандидатура и значимият набор от въпроси за нейния фронтмен - журналистът Даниела Горчева сумира резонните измежду тях, а хипотетичните отговори дава лидерът на листата за локалните избори на " Продължаваме Промяната " - " Демократична България " и " Спаси София " Борис Бонев. Той влиза в студиото дружно с арх. Росица Николова, с цел да сложат пауза на полемиките за предишното, да осветят неугледното настояще и да ни покажат по какъв начин бъдещето може да е по-добро. 

Политически кроежи върху прокурорска канава - какво разбрахме от полу-партизанската Фейсбук изява на индивида, който сякаш отново се споделя Иван Гешев, единствено дето се яви нагизден в нов медиен мундир. Анализ вършат юристите Грета Ганева и Минчо Спасов, които потвърдено познават досегашният заповедник на обвиняването. И този план ли ще се трансформира в тест за груповата ни памет? 

Нова карта на осведомителната война - по какъв начин ще се прегрупират пропагандните оръжия на Кремъл, след закриването на медийната група на Евгений Пригожин и фабриката за тролове, която изнасилваше публичното мнение в Русия и надалеч отвън рамките й? Гостува някогашният министър на електронното ръководство и сегашен народен представител от ПП-ДБ Божидар Божанов, с цел да обясни старите и новите опасности на родна почва, която се оказа плодородна за подправени вести. 

Ненаучени уроци от филмовата история - за анатемосването на гениални филми в международната кино доктрина и за знаците, че такива забрани са предвестител на зараждащ се фашизъм - влиза кинокритикът и културолог доцент Александър Донев, който напомня ярките образци от емблематичните ленти. А аналогиите от изрожденските действия нямат потребност от разяснение. 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР