Най-известният украински екстрасенс Макс Гордеев предрече, че руският президент Владимир

...
Най-известният украински екстрасенс Макс Гордеев предрече, че руският президент Владимир
Коментари Харесай

Най-известният украински ясновидец: Путин ще умре през февруари 2023 г.!

Най-известният украински екстрасенс Макс Гордеев предсказа, че съветският президент Владимир Путин скоро ще почине.

Според Гордеев и неговите карти Таро това може да се случи през февруари идната година. „ В тестето има 22 карти – 22 аркана. Ще изтегля една по една и ще забележим какъв брой месеца по-късно ще бъде евентуалната му гибел. 6 месеца на картите... След 6 месеца. Но би трябвало да разберете, че това е евентуална гибел. Виждам, че в този момент ориста взема решение какво да прави с него ”, сподели ясновидецът в ефира на предаването „ Сниданок з Украина ”.

Гордеев акцентира, че възможна гибел на президента на Русия няма да бъде завършек на експанзията против Украйна. Той предизвести, че наследникът му ще е още по-кръвожаден тиранин, а точно водачът на Чечения Рамзан Кадиров. „ Може да се окаже, че той ще почине, а наследникът му ще бъде още по-лош. Затова ви поучавам да се доверите на звездите, орисите и Вселената. Те знаят какво вършат. Разбира се, когато Путин почине, всички ще се радваме. Но в случай че той почине, още по-голям тиранин ще заеме мястото му “, изясни Гордеев.

Според прогнозите на ясновидеца август ще бъдем повратен за враждуващите Украйна и Русия. Той счита, че някои градове в родината му ще бъдат освободени от съветското настъпление, като първо ще се стартира от най-западните към централните и това ще се случва поетапно.
В международен мащаб ясновидци и астролози от разнообразни страни също са правили прогнози, свързани със гибелта на Путин. Твърди се, че самата Ванга е съумяла да види в бъдещето атентат против съветския държавен глава, само че не е споделила изрично дали той ще загуби живота си. Британските медии пък още при започване на военния спор написаха, че сляпата екстрасенска от Рупите един път е направила предсказване, което допуска, че руснак на име Владимир може да стане „ Господар на света “.

Според BirminghamLive по време на среща с писателя Валентин Сидоров Баба Ванга споделила: „ Всичко ще се размрази като лед, единствено едно ще остане недокоснато – славата на Владимир, славата на Русия. Твърде доста ще бъдат принесени в жертва. Никой не може да спре Русия. Всичко ще бъде отстранено от неговия път и освен не ще бъде арестуван, само че и ще стане стопанин на света. ” Според Daily Post пророчицата е предрекла славно бъдеще на Русия по друг мотив през живота си. Българската ясновидка предвижда, че Русия ще бъде единствената суперсила в света. Тя направила и смразяващо знамение за потреблението на нуклеарни оръжия и Трета международна война, които до някаква степен към този момент се сбъднаха.
 
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР