Най-известният опозиционен политик в Русия Алексей Навални заяви в сряда,

...
Най-известният опозиционен политик в Русия Алексей Навални заяви в сряда,
Коментари Харесай

Навални размахва пръст от арктическия си затвор, вещае края на Путинова Русия

Най-известният опозиционен политик в Русия Алексей Навални съобщи в сряда, че страната на президента Владимир Путин един ден ще се разпадне дружно с постсъветския хайлайф , който той дефинира като подкупен, жаден за власт и лицемерен, предава " Ройтерс ".

47-годишният Навални, някогашен юрист , който стана прочут преди повече от десетилетие, като хулеше елита на Путин и го обвиняваше в корупция, сега е в затвор на към 60 км северно от Арктическия кръг.

" Многоженците станаха консерватори в нашата страна. Членовете на Комунистическа партия на Съветския съюз (Комунистическата партия на Съветския съюз) към този момент са православни християни. Собствениците на " златни паспорти " и офшорни сметки в този момент са нападателни патриоти ", сподели Навални в обява в обществените медии, улеснена от неговите поддръжници.

" Лъжи, неистини и нищо друго с изключение на неистини " , сподели Навални. " Ще се срине и ще се разпадне . Държавата на Путин не е жизнеспособна. Един ден ще погледнем мястото му и той няма да бъде там. "

Навални, който беше наказан да остане в пандиза, до момента в който навърши 74 години, неведнъж предизвести, че Русия на Путин е страна, ръководена от " крадци и нарушители " и че един ден ще има сеизмична смяна посредством протест.
 Съюзник на Навални наказан на 9 години затвор в Русия
Съюзник на Навални наказан на 9 години затвор в Русия

Фадеева е някогашен началник на локалния щаб на Навални в град Томск,

Руските управляващи отхвърлят рецензиите на Навални като нелепости и споделят, че той и поддръжниците му са екстремисти с връзки с разследващата организация на Съединени американски щати Централно разузнавателно управление на САЩ, която има намерение да посее раздори в Русия.

Навални е в пандиза, придвижването му е неразрешено и множеството от главните му поддръжници са избягали в чужбина.

Той завоюва възхищението на разграничената съветска съпротива с това, че се завърна непринудено в Русия през 2021 година от Германия, където се подложи на лекуване за това, което западните лабораторни проби демонстрираха, че е опит да бъде токсичен с нервнопаралитично вещество в Сибир.

При завръщането си той е задържан. Русия отхвърля изказванията на Навални, че съветската загадка полиция го е отровила с Новичок.

Навални сподели, че пандизчиите неведнъж са го питали " Защо се върна? "

Той сподели, че модерна Русия е била насадена с " цинизъм и интрига " дотам, че доста хора към този момент не имат вяра на елементарни претекстове, подозирайки вместо това, че той е част от някаква загадка конспирация на Кремъл.

" Имам своя страна и мои убеждения. И не желая да се откажа от страната си или от убежденията си ", сподели Навални. — И не мога да предам нито първото, нито второто.

" Ако вашите вярвания костват нещо, би трябвало да сте подготвени да ги отстоявате. И в случай че е належащо, правете жертви. "
 Навални се майтапи със студa в пандиза
Навални се майтапи със студa в пандиза " Полярен вълк "

Колонията се счита за един от най-строгите затвори в Русия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР