Най-интересното от новия брой на вестник Марица. Задръствания вадят от играта

...
Най-интересното от новия брой на вестник Марица.
Задръствания вадят от играта
Коментари Харесай

Четете в „Марица“: Странните птици на промяната, обещана от ...

Най-интересното от новия брой на вестник " Марица ".

Задръствания вадят от играта такситата

Да извикаш такси в Пловдив от раз през последните седмици, си е цяло знамение. Клиенти постоянно стигат до нервност, до момента в който търсят кола по телефона. Причината съгласно таксиджии е в големите тапи по пловдивските улици.

Съветниците бранят града: Нищо за обмен

Местният парламент блокира покупко-продажбите с общински парцели поради подозрения за лобизъм и корупционни практики. Така съветниците стопираха разпореждането с една дузина терени, от които администрацията на кмета Здравко Димитров чака свежи пари в бюджета. Предложенията за търгове, импортирани от градоначалника, отпадаха едно след друго, което провокира мнения, че всеобщата опозиция е вследствие на конфликт на ползи и старта на следващата предизборна акция.

Странните птици на смяната, обещана от Кирил и Асен

Между новите хора, с които Кирил Петков и Асен Василев ще трансформират България, има и няколко добре познати лица, които не се вписват напълно в профила, разказан от двамата реформатори при представянето на политическия си план. Първата дама в листата за Пловдив Венцислава Любенова има скръбен опит на локалните избори, където събра едвам 33 преференции като претендент на " Кауза Пловдив "

Интервю: Доц. Георги Бърдаров: Когато нямаш доверие на страната, не вярваш и във имунизациите

Пасарелката в Прослав отново без асансьори

Пасарелката в пловдивския квартал Прослав още веднъж е без работещ асансьор. Това алармираха пред " Марица " локални поданици. Единият асансьор не работи към този момент повече от година, откогато бяха потрошени вратите му, само че всички очаквания бяха вперени в другия, който бе в придвижване.

Водопроводът в Брестовица не се сменя, вземат решение казуса с нови планове

Няма зелена светлина за подмяната на водопровода в село Брестовица. Инженеринговият план, направен от предходното управление на експлоатационното сдружението, е спрян. Той е получил отвод за финансиране от „ Български ВиК холдинг “ ЕАД, защото не е бил предпазен аргументирано.

Създават писмеността от хартия, ориз и слънчоглед

Всички деца, взели участие в апробацията на буквара предходната пролет, имат прогрес и той е тъкмо в областите, в които са имали усложнения. Това демонстрират входните и изходните равнища на учениците от ОбУ „ Йордан Йовков “ в Пловдив. В урока за всяка писмен знак и тон има задания, в които учениците създават писмен знак от хартия, ориз, слънчоглед. Така учат през правенето, докосването, персоналния опит.

Любен Дилов-син на тур в " Капана "

Бившият народен представител, публицист и публицист Любен Дилов-син бе видян от кореспондент на „ Марица “ да кръжи из пловдивския артквартал " Капана ". Дилов изпи едно кафе на пъпа на Пловдив, след което пък в обществените мрежи пусна фотоси от именитото заведение „ Найлона “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР