Най-хубавият мач в България очаква футболните фенове у нас. В

...
Най-хубавият мач в България очаква футболните фенове у нас. В
Коментари Харесай

Анатоли Нанков: Очаква ни най-хубавият мач в България


Най-хубавият мач в България чака футболните почитатели у нас. В това беше безапелационен помощник-треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков преди дербито сред " Левски " и " армейците " в неделя. В щаба на " алените " се надяват да продължат победната серия този сезон.

Нанков застана пред медиите вместо наставника Стойчо Младенов, а в брифинга взе участие и един от главните играчи на ЦСКА - националът Георги Йомов.

" Състоянието на тима е положително и има въодушевление. Повечето футболисти са здрави и ще бъдат разполагаем на треньра Стойчо Младенов. Имаме контузени – Варела няма да вземе присъединяване, както и Гарсес на 90% няма да се възвърне. Хубавото е, че Тибо Вион ще бъде подготвен. Решението да не участва на конференцията е на Стойчо Младенов. Очаква ни най-хубавия мач в България. Настройката и на двата тима ще е за победа, нека ние победим. Така беше в последните мачове сред двата тима. През есента ги победихме с 2:1 и чакам нов триумф. Левски надгражда, само че ние сме по-класният тим и се надявам да победим ", разяснява Нанков.
Снимка: Lap.bg

" Смятам, че сме се подготвили сносно. Очаквам да осъществим оптимално напътствията на треньора. Да изиграем добър мач и да се поздравим с победа. " Левски " - ЦСКА е дерби. Всички са готови и стимулирани оптимално. "

" Това, че те са по-млад тим, не считам, че ще окаже огромно въздействие. Ние сме по-класният тим и считам, че ще победим. Концентрирани сме и мислим за мача. Всичко е наред с мен и тима. В този мач имаме две задания. Първата - да продължаваме да побеждаваме. Втората е, че това е дерби и нямаме причина да се отпускаме. ", съобщи Йомов.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР